Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Απάντηση σε ερώτηση του ΚΚΕ "2ο Γυμνάσιο Παροικίας Πάρου"

22 Δεκεμβρίου 2011 15:45

Σε απάντηση ερώτησης του Κ.Κ.Ε. σχετικά με το 2ο Γυμνάσιο της Παροικιάς Πάρου, που κατατέθηκε στις 4-11-2011, αποκαλύπτεται με χαρακτηριστικό τρόπο

η αντίληψη της πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου για τη αντιμετώπιση των κοινωνικών αναγκών.

Ταυτόχρονα και για ένα ακόμα πρόβλημα του τόπου μας διαπιστώνεται η διαχειριστική αντίληψη της Δημοτικής Αρχής και το σφιχταγκάλιασμα της με τις επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής και όχι των αναγκών του τόπου.

Δείχνει απρόθυμη να αποτελέσει τον εκφραστή της δικαιολογημένης αγανάκτησης των γονιών όταν, όπως προκύπτει από την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών μετά από 15 μήνες εκχώρησης της μελέτης του Γυμνασίου στην «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» δεν έχει εγκριθεί αυτή η μεταφορά!!! Να αναλογιστεί κανείς ότι το έργο αυτό όπως και άλλα μεταφέρθηκαν στην «ΕΓΝΑΤΙΑ» στο όνομα της γρήγορης εκτέλεσης τους!!!

Από τα πράγματα προκύπτει, ότι η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολο της πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες συντονισμού αγωνιστικών δράσεων. Είναι αυτονόητο ότι θα μας βρούν συμπαραστάτες και συμμέτοχους.

22-12-2011

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos