Πείτε ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά.ΟΧΙ στη νομιμοποίησή τους.

16 Ιανουαρίου 2012 15:39

ΟΧΙ στο διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά.

Σε μια περίοδο που σβήνουν από τη ζωή της νέας γενιάς τα δικαιώματα στην εργασία,στη μόρφωση,στον πολιτισμό,στον αθλητισμό,η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ.κατέθεσε προς ψήφιση στη Βουλή ένα άκρως επικίνδυνο νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τη χρήση των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα,το νομοσχέδιο νομιμοποιεί τη χρήση,κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών όταν προορίζεται «για προσωπική χρήση»,ενώ η καλλιέργεια φυτών ινδικής κάνναβης για «ατομική χρήση»τιμωρείται με πρόστιμο...500 ευρώ!!!

Η επιλογή της χρονικής περιόδου για την κατάθεσή του δεν είναι τυχαία. Θέλουν τη νεολαία μαστουρωμένη,σπρωγμένη στην απάθεια,την αδράνεια και την καταστροφή.

Ποιοί είναι αυτοί που έχουν συμφέρον από μια κοινωνία που τα ναρκωτικά θα κυκλοφορούν ελεύθερα;

Είναι αυτοί που σου παίρνουν το βιβλίο απ'το χέρι,μοιράζοντας φωτοτυπίες, και σε κατηγορούν ότι είσαι αδιάβαστος.

Είναι αυτοί που παίρνουν τη δουλειά απ'τον πατέρα σου και τη μάνα σου,το φαγητό απ'το τραπέζι σου.Αυτοί που σου ετοιμάζουν ένα μαύρο μέλλον.

Είναι αυτοί που μαζεύοντας δισεκατομμύρια στην Ελβετία από τη δουλειά των γονιών σου,έφεραν την κρίση στη χώρα και τώρα καλούν την οικογένειά σου να την πληρώσει.

Είναι αυτοί που σου στερούν τον ελεύθερο χρόνο,το δικαίωμα στην άθληση και τον πολιτισμό.

Είναι αυτοί που σε οδηγούν στο δρόμο της μετανάστευσης μετά από τόσα χρόνια σπουδών και οικογενειακών στερήσεων.

Αυτοί λοιπόν οι ίδιοι ανακάλυψαν τη «λύση γι όλα»τα «κακά». «Νόμιμο το χασίσι».Και τα «υποκατάστατα»των ναρκωτικών (που και αυτά είναι ναρκωτικά) «θα πουλιούνται λέει ελεύθερα στα φαρμακεία και στα νοσοκομεία».

Ομως σκέψου τα ναρκωτικά είναι παράνομα γιατί είναι επικίνδυνα.Δεν είναι επικίνδυνα γιατί είναι παράνομα.

Ο ποιητής,Κώστας Βάρναλης,το έλεγε από παλιά: «Στης Χούντας το αλισβερίσι λεύτερο ήταν το χασίσι,ποτέ ο λαός να μη ξυπνήσει».Αυτή είναι η λύση που σου προτείνουν.

ΥΠΟΨΙΑΣΟΥ: Την ίδια ώρα,όλα όσα αφορούν τα δικαιώματα και τα όνειρά σου,τα λένε... «παράνομα».Παράνομες οι καταλήψεις,οι κινητοποιήσεις,οι διεκδικήσεις,η ανυπακοή στους νόμους τους.Την ίδια ώρα,το μόνο νόμιμο θέλουν να είναι τα ναρκωτικά.Και δε φτάνει αυτό.Καταργούν τις θεραπευτικές κοινότητες που παλεύουν για την απεξάρτηση των ναρκομανών και οδηγούν τους ναρκομανείς να παίρνουν απ'τα «νόμιμα»ναρκωτικά που τα πουλάνε οι πολυεθνικές.Με το νομοσχέδιο θέλουν να βγάλουν χρήματα οι ιδιώτες και από τον ανθρώπινο πόνο.

Η νομιμοποίηση της χρήσης σημαίνει επί της ουσίας αποδοχή της παραγωγής και εμπορίας ναρκωτικών.

Η Λαική Συσπείρωση Πάρου υπογραμμίζει την ανάγκη η αντίθεση και ο αγώνας ενάντια στο επικίνδυνο νομοσχέδιο της συγκυβέρνησης,χρειάζεται να γίνει υπόθεση όλων των φορέων και συλλόγων του νησιού.Και πρώτα απ'όλα να γίνει υπόθεση των 15μελών και 5μελών στα σχολεία.Ολων των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του νησιού.Το εγκληματικό νομοσχέδιο πρέπει άμεσα να αποσυρθεί.Τώρα,πριν είναι αργά,για το μέλλον αυτού του τόπου.

Πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε δημόσια και δωρεάν παροχή υπηρεσιών πρόληψης,απεξάρτησης με στεγνά προγράμματα,κοινωνικής επανένταξης,με πλήρη χρηματοδότηση από το κράτος και επαρκές επιστημονικό προσωπικό χωρίς συμμετοχή ιδιωτών.

Πείτε ΟΧΙ στους ψεύτικους παραδείσους των ναρκωτικών που οδηγούν στην καταρράκωση και το θάνατο.ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά.ΟΧΙ στη νομιμοποίησή τους.ΟΧΙ στο διαχωρισμό σε σκληρά και μαλακά.

ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ.

ΜΗ «ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ»ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ...ΖΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos