Πάρος: Πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το μήνα Φεβρουάριο

24 Ιανουαρίου 2012 16:56

Το πρόγραμμα τουριστικής προβολής, μέσω πρωτότυπων προωθητικών ενεργειών, ανακοίνωσε η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάρου

για το μήνα Φεβρουάριο. Ο Δήμος σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού, πρόκειται να προβεί σε δράσεις στο Βέλγιο και την Ολλανδία με στοχευμένες ενέργειες στις οποίες θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής και οι επαγγελματίες του νησιού για επαφές με ταξιδιωτικούς πράκτορες και δημοσιογράφους. Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Εκθεση Βρυξελλών - Βέλγιο, 2-6 Φεβρουαρίου 2012

Η κα Lut Van Bogaert, μέλος της τουριστικής επιτροπής και ξενοδόχος στο επάγγελμα με καταγωγή από το Beveren του Βελγίου, αλλά μόνιμη κάτοικος για χρόνια της Πάρου θα μεταβεί στην έκθεση των Βρυξελών από τις 2 έως και τις 5 Φεβρουαρίου 2012.

Ο ΕΟΤ Βελγίου θα παραχωρήσει χώρο για να διανεμηθεί το νέο διαφημιστικό υλικό του Δήμου, καθώς και των Συλλόγων του νησιού. Στις 5 Φεβρουαρίου θα παραστεί στο περίπτερο του ΕΟΤ ο Δήμαρχος του Beveren (κωμόπολη του Βελγίου με 130.000 κατοίκους) προκειμένου να απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς το Δήμο Πάρου σε ημερίδα αφιερωμένη στην Πάρο και να κοινοποιήσει το γεγονός στην τοπική επαγγελματική κοινότητα. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Δήμαρχος Πάρου και θα έχει συνάντηση με την Διευθύντρια του ΕΟΤ Βελγίου κα Σκαρβέλη καθώς και με τον Δήμαρχο του Beveren.

Άμστερνταμ: 3ήμερη Παρουσίαση της Πάρου: 6,7 & 8 Φεβρουαρίου 2012

Αποστολή του Δήμου Πάρου με επικεφαλής το Δήμαρχο κο Χρήστο Βλαχογιάννη, επαγγελματίες του Τουρισμού και παραγωγούς της Πάρου θα μεταβεί στο Άμστερνταμ μετά από πρόσκληση του ΕΟΤ Ολλανδίας για το τριήμερο αφιέρωμα που οργανώνεται για το νησί.

Το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει:

-παρουσίαση της Πάρου σε Δημοσιογράφους

-συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες, όπου οι επαγγελματίες του νησιού θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους

-ημέρες αφιερωμένες στο ολλανδικό κοινό, όπου οι παραγωγοί της Πάρου θα παρουσιάσουν και θα διανείμουν τα προϊόντα τους, προσφέροντας γεύσεις και μυρωδιές από το νησί.

BEVEREN, Βέλγιο 15 Φεβρουαρίου 2012

Μετά από πρωτοβουλία της κας Lut Van Bogaert, ο Δήμαρχος του BEVEREN μαζί με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους καλούν τον Δήμο Πάρου, τους επαγγελματίες του τουρισμού και τους τοπικούς παραγωγούς στο BEVEREN του Βελγίου, όπου η Πάρος θα παρουσιαστεί ως ο ιδανικός προορισμός για διακοπές.

Θα υπάρξουν παριανά ελληνικά κεράσματα, τα οποία θα επιμεληθεί η κα Lut van Bogaert μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Πάρου. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι επαγγελματίες που θα παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με ταξιδιωτικούς πράκτορες και να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες στις υπεύθυνες της οργάνωσης των εκδηλώσεων κυρίες Μαρία Χανιώτη (τηλ 6930900903) και Χριστίνα Φωκιανού ( τηλ 22840 41413 και 6946 124323).

Η Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής

Μαρία Χανιώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos