Οι πιο χαμηλές αποδοχές ποιές είναι;

02 Μαρτίου 2012 00:15

«Οι πιο χαμηλές αποδοχές ποιές είναι;Οι μηδαμινές,δηλαδή του ανέργου!Αρα όταν λέμε ανάπτυξη αυτό εννοούμε:Να γίνουν δουλειές,να βρεί ο κόσμος δουλειά.Αρα το εισόδημα μηδέν να γίνει κάτι!!!»

Η Η παραπάνω φράση-μνημείο κυνισμού και βαρβαρότητας που ειπώθηκε χτες από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Π.Οικονόμου (στον «Real fm»),επιβεβαιώνει περίτρανα ότι δεν είναι μόνο αδίστακτοι και επικίνδυνοι αλλά και αποφασισμένοι να οδηγήσουν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση προκειμένου να εξασφαλίσουν την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.Γι’αυτούς δουλεύουν σε εικοσιτετράωρη βάση. Θέλουν να οδηγήσουν τους εργαζόμενους που όταν παίρνουν «κάτι»πάνω από το «μηδέν»να είναι και ευχαριστημένοι!

Η παραπάνω τοποθέτηση του κυβερνητικού στελέχους μαρτυρά την επιλογή της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,χρησιμοποιώντας ως βαρύ πυροβολικό το φόβο της ανεξέλεγκτης φτώχειας και της εξαθλίωσης. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν όρια στην αντιλαϊκή επίθεση. «Θα παίρνουμε μέτρα όσο μπορούμε και όσο αντέχει η κοινωνία»δήλωνε χαρακτηριστικά τις προάλλες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π.Καψής,βάζοντας ταυτόχρονα και το δίλλημα «μισθός 400 ευρώ ή άνεργος».

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Πιστεύετε ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βοηθούν στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της Πάρου; (π.x Κέντρο Υγείας, Σχολικά κτήρια, κ.ά)
Ψηφίστε τώρα !

Φρόντισε,μάλιστα,να ξεκαθαρίσει ότι ο μισθός μπορεί να μην είναι στα 400 ευρώ,αλλά στα 300 και ακόμα πιο κάτω,σε επίπεδα Λετονίας... Λένε την αλήθεια.Αυτή την «ανάπτυξη»οραματίζονται και υλοποιούν. «Ανάπτυξη»που τρέφεται από την άγρια επερεκμετάλλευση και την απόλυτη φτώχεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων.
Εφτασε η ώρα οι εργαζόμενοι να αποδείξουν ότι τους πήρανε χαμπάρι και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.Οποιοι άλλοι λένε ότι μπορεί να λυθούν τα πράγματα με μια κίνησηαπ’τα πάνω,με συμφωνίες κορυφών ανάμεσα στα κόμματα,με μια απλή εκλογική διαδικασία ή με κάποιες κινήσεις έξυπνες ή με την εφεύρεση μιας καινούργιας λύσης στα προβλήματα,λένε συνειδητά ψέματα.
Αυτό το σύστημα δεν μερεμετίζεται.
Η μόνη λύση είναι η ανατροπή του.

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos