K.Ο.Β Πάρου ΚΚΕ: Με τα μπάζα της οικοδομής δεν χτίζεις καινούργιο σπίτι

10 Μαρτίου 2012 13:58

Πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ λένε πως θα φτιάξουν δικά τους κόμματα και πως αυτό είναι ελπίδα για το λαό.

Λένε ψέματα. Οι διαφωνίες με τα πρώην κόμματα τους, εκφράστηκε κάτω απο την πίεση που ασκεί η λαϊκή δυσαρέσκια για την κυρίαρχη πολιτική και αυτή πάνε να ενσωματώσουν ξανά στο σύστημα.

Με «νέα» πρόσωπα και ιδέες ήρθε στο προσκήνιο η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, η οποία αποδείχτηκε η πιο αντιδραστική και η πιο επικίνδυνη για το λαό τις τελευταίες δεκαετίες.

Ποιός δεν θυμάται σήμερα τις παράτες των τότε «νέων» υπουργών, όπως ο Δρούτσας , η Μπιρμπίλη και τόσοι άλλοι που αποτέλεσαν το «λάιφ-στάιλ»της πολιτικής;Αλλαξε κάτι;Αντίθετα αποδείχτηκε περίτρανα ότι το σύστημα έχει πολλούς τέτοιους αναλώσιμους,αφού πρώτα φυσικά κάνει τη βρώμικη δουλειά του.Δηλαδή,να εξαπατήσει για άλλη μια φορά.

Αλλοι πάλι, στο πλαίσιο διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ, πλασάρουν σαν «νέο» τις προτάσεις που καταθέτουν με «πλατφόρμες», λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει. Είναι δημαγωγοί και υποκριτές. Οι προτάσεις τους για την οικονομία είναι ίδιες και απαράλλακτες με αυτές που υπηρέτησαν από κυβερνητικές ή στελεχικές θέσεις.

Η ΝΔ πάλι, βλέπει το «νέο»στην ανάπτυξη,την οποία δήθεν θα φέρει η δική της διαχείρηση. Πρόκειται για «ανάπτυξη»που πατάει στα αποκαΐδια των εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων και από την οποία έχουν να ωφεληθούν και πάλι οι «έχοντες και οι κατέχοντες».

Αλλοι πάλι, δήθεν προοδευτικοί, λένε πως η ελπίδα για το λαό βρίσκεται σε νέα πρόσωπα, λες και δεν μετράει η πολιτική που θα εφαρμόσουν αλλά τα πρόσωπα.

Ξεκαθαρίζουμε και υπογραμμίζουμε πως το πραγματικά καινούργιο,η μόνη αλλαγή σήμερα στην Ελλάδα που μπορεί να ανοίξει μια πόρτα,ένα παράθυρο,είναι,τα δύο κόμματα να χάσουν όσο μπορούν να χάσουν περισσότερο.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν ανοιχτά τα μάτια για κάθε μεταμφίεση του πολιτικού συστήματος,είτε είναι κεντροκουβελέικο,είτε κεντροαριστερό, είτε κεντροσυριζέικο,είτε κεντροδεξιό,είτε νεοδημοκρατικό κεντρώο.Την άλλη μέρα οι εργαζόμενοι να στριμώχνουν την κυβέρνηση,αν βγει μια τέτοια από τις εκλογές και ταυτόχρονα με ένα όσο γίνεται πιο ισχυρό ΚΚΕ για να μπορεί από καλύτερες θέσεις να διεκδικεί τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.

Η πλάστιγγα ή θα γείρει με την πλευρά των πολυεθνικών και της ΕΕ ή θα γείρει με την πλευρά της λαϊκής εξουσίας και το ΚΚΕ.Μέση λύση δεν υπάρχει.Η περίοδος το λίγο έτσι λίγο αλλιώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί.Τέρμα στις φρούδες ελπίδες και στις αυταπάτες.Ή θα πάμε χρόνια πίσω ή θα τραβήξουμε μπροστά.Δεν υπάρχει μέσος δρόμος.

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos