Ερώτηση Λαΐκής Συσπείρωσης Πάρου

13 Μαρτίου 2012 16:04

Κύριε Δήμαρχε, Σας είναι γνωστό ότι τα δρομολόγια της BLUE STAR FERRIES, της εταιρίας που μονοπωλιακά

εκμεταλλεύεται την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας με τον Πειραιά, περικόπηκαν από 1/3/2012 και σχεδόν ταυτόχρονα, λόγω πλεύσης με μειωμένη ταχύτητα επιμήκυναν το ταξίδι προς και από την Πάρο κατά μία ώρα. Επίσης σας είναι γνωστό ότι παρά τη κατάργηση των εισφορών υπέρ τρίτων πριν από ένα περίπου χρόνο η τιμή των εισιτηρίων δεν μειώθηκε και τώρα από !ης Απριλίου 2012 αναμένεται νέα αύξηση των εισιτηρίων κατά περίπου10%.

Επειδή θεωρούμε ότι οι Δήμοι των νησιών που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο δρομολόγιο πρέπει να πάρουν θέση για μια τόσο αρνητική εξέλιξη και να μην το προσπεράσουν και αυτό όπως τόσα άλλα,

Ερωτάτε η διοίκηση του δήμου Πάρου γιατί δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα αντίδραση, αν και πως σκέφτεται να αντιδράσει στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση και με πιο τρόπο ;

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου

Κ. Ροκονίδας

Δημοτικός Σύμβουλος

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Πιστεύετε ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βοηθούν στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της Πάρου; (π.x Κέντρο Υγείας, Σχολικά κτήρια, κ.ά)
Ψηφίστε τώρα !

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos