Κ.Ο.Β Πάρου ΚΚΕ

23 Μαρτίου 2012 14:53

Τότε το ΄21 προεστοί, κοτζαμπάσηδες και ιερατείο, εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας και δυνάστες του λαού,

τον καλούσαν στο όνομα του «ρεαλισμού» να μείνει υποταγμένος. Σήμερα, οι πολιτικοί τους απόγονοι τρομοκρατούν το λαό, ότι αν «σηκώσει κεφάλι» ενάντια στους σύγχρονους εκμεταλλευτές του, αν δεν αποδεχτεί την εξαθλίωση του τότε τον περιμένει χάος και καταστροφή.

Τότε οι κατατρεγμένοι ευτυχώς δεν τους πίστεψαν. Ετσι και σήμερα ο λαός μας πρέπει να αποκρούσει τους εκβιασμούς, τα ιδεολογήματα του «ευρωπαϊκού μονόδρομου» και τα προσκλητήρια της «εθνικής ομοψυχίας» που στοχεύουν στη πλήρη υποταγή του.

Ο λαός μας έχει χρέος να εμπιστευθεί τη δύναμή του. Με την οργάνωση και τη συμμαχία του, με τη δική του εξουσία, μπορεί να ζήσει καλύτερα. Να αναπτύξει τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας προς όφελός του, μετατρέποντας σε δική του κοινωνική περιουσία, τον φυσικό και ορυκτό πλούτο και τα μονοπώλια, αποδεσμεύοντας τη χώρα από την ΕΕ και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, διαγράφοντας το χρέος που δημιούργησε η πλουτοκρατία και οι κυβερνήσεις της.

Σήμερα δεν μπορούν να θέλουν να αποδώσουν τιμές στους αγωνιστές και τον αγώνα του '21, όσοι στα λόγια και τη πράξη ζητάνε και πάλι από τον λαό να υποταχτεί.

Για το λόγο αυτό, η Κ.Ο.Β. Πάρου του Κ.Κ.Ε. δεν πρόκειται να συμμετέχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι εκπρόσωποι της τοπικής διοίκησης και τιμώντας τη λαϊκή εξέγερση του 1821, αντιπροσωπεία της οργάνωσης θα καταθέσει στεφάνι το Σάββατο 24 Μάρτη και ώρα 18.30 στο Μνημείο Ηρώων.

Πάρος 23-3-2012

Κομματική Οργάνωση Βάσης Πάρου του Κ.Κ.Ε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos