Μέσα μαζικής ενημέρωσης. Κόψτε το ΚΚΕ!

10 Απριλίου 2012 01:50

Ποια θα είναι η μεταχείριση του ΚΚΕ από τα αστικά ΜΜΕ την προεκλογική περίοδο έχει ήδη διαφανεί με προκλητικό τρόπο.

Στο διάστημα από τις 2 έως 6 Απριλίου,δηλαδή σε διάστημα μόλις 5 ημερών,στα τηλεοπτικά πάνελ συνολικά των TV συμμετείχαν 147 εκπρόσωποι κομμάτων.Από αυτές το μερίδιο του,τρίτου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος,ΚΚΕ ήταν μόλις ένας εκπρόσωπος!

Καθένας μπορεί να καταλάβει τι θα συμβεί μέχρι τις εκλογές και ποιά είναι η γενική κατεύθυνση που έχει δοθεί στα ΜΜΕ:Κόψτε το ΚΚΕ!

Αυτό είναι το πλαίσιο της δημοκρατίας τους.Τους ενοχλεί η πολιτική που λέει τα πράγματα με το όνομά τους.Τους βολεύουν όμως οι μπουρδολογίες για «κρίση χρέους»,για «αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου»,για τη «διαφθορά του πολιτικού συστήματος που έφερε την κρίση»και πολλές άλλες.

Την ίδια στιγμή πρέπει να μην ακούγεται η αλήθεια,ότι πρόκειται για κρίση του καπιταλιστικού συστήματος,ότι φιλολαϊκή διέξοδος για το λαό δεν υπάρχει χωρίςτην ανατροπή του,ότι χρειάζεται λαϊκή εξουσία,κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων,αποδέσμευση από την ΕΕ με μονομερή διαγραφή του χρέους.

Ας αναρωτηθεί ο καθένας.Τι φοβούνται και δεν καλούν εκπρόσωπο του τρίτου κόμματος της Βουλής στις διάφορες συζητήσεις;Αφού οι θέσεις του θεωρούνται ξεπερασμένες τι πιο καλό να τις μάθει και ο κόσμος και να τις απορρίψει;Αυτοί δεν είναι που καθημερινά επαγγέλονται την πεμπτουσία του συστήματος που είναι ο δημοκρατικός διάλογος;Πως εφαρμόζεται αυτό στην πράξη;

Οι επιχειρηματίες-καναλάρχες και το πολιτικό τους προσωπικό ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τη δύναμη της ρήσης του αείμνηστου Χαρίλαου Φλωράκη:Η σπορά μένει.Αυτό φοβούνται.Τις θέσεις και την πολιτική του ΚΚΕ που καθημερινά αμφισβητεί την εξουσία τους.Που παλεύει συνειδητά για την ανατροπή της.

Ματαιοπονούν όμως.Οι θέσεις του ΚΚΕ θα φτάσουν σε κάθε λαϊκό σπίτι,ότι και να κάνουν.Ωστόσο,ο αποκλεισμός του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ πρέπει να γίνει ένα πρόσθετα κριτήριο ψήφου για τον εργαζόμενο,τον αυτοαπασχολούμενο και επαγγελματία,τον φτωχό αγρότη και τη νεολαία.

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2012

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos