Σε Νάξο και Πάρο ο Παναγιώτης Ρήγας

06 Ιουνίου 2012 18:32

Στη Νάξο βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, προκειμένου να συμμετέχει σε

εκδήλωση που διοργάνωσε η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ, με στόχο την καλύτερη πολιτική παρουσία και την βελτίωση του εκλογικού αποτελέσματος του κινήματος στο νησί, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι υποψήφιοι βουλευτές Παναγιώτης Ρήγας και Γιάννης Βλασερός, καθώς και η οργανωτική υπεύθυνη του ΠΑΣΟΚ για τις Κυκλάδες Τόνια Αντωνίου.

Μετά τη Νάξο ο Παναγιώτης Ρήγας επισκέφθηκε την Πάρο, όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις Λεύκες την παραμονή και την ημέρα της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων η Επιτροπή Αποκατάστασης και Αναστήλωσης του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Λευκών απένειμε τιμητική διάκριση στον Παναγιώτη Ρήγα, για την ουσιαστική συνεισφορά του στην αποπεράτωση του έργου.

Σήμερα, 6 Ιουνίου, ο Παναγιώτης Ρήγας θα επισκεφθεί την Σέριφο και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Άνδρο, όπου στις 7 και 8 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και επαφές με τους κατοίκους του νησιού.

Από τις επισκέψεις που πραγματοποιεί στα νησιά των Κυκλάδων και τις επαφές που έχει με τους πολίτες ο Παναγιώτης Ρήγας ενισχύει την πεποίθησή του ότι το ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες θα βελτιώσει σημαντικά το εκλογικό ποσοστό της 6ης Μαΐου και θα ανακτήσει τη βουλευτική έδρα στο νομό.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos