Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

31 Ιουλίου 2012 13:09

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει

την Τρίτη 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση για πραγματοποίηση εμπορικού – πολιτιστικού φεστιβάλ στην Παροικία και Νάουσα την 15η Αυγούστου και Εννιάμερα της Παναγίας 2012.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για τις εκδηλώσεις του εορτασμού της Εκατονταπυλιανής στις 15 Αυγούστου 2012.

ΘΕΜΑ 3ο: Συζήτηση και απόφαση επί προτάσεων για την αναβάθμιση και προβολή της παλαιάς Αγοράς και του Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση οικονομικού απολογισμού έτους 2011 Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών έργου «Αποκατάσταση και αναπαλαίωση ανεμόμυλων Αγ. Άννας και Δημαρχείου Πάρου».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Διευθέτηση ομβρίων υδάτων στη γέφυρα Νάουσας.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Διαμόρφωση δρόμου στο Πίσω Λιβάδι.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: Συντήρηση και βελτίωση τάπητα οδοστρωμάτων Δ.Δ. Παροικίας – Αγκαιριάς.

ΘΕΜΑ 9ο: Απόφαση για αποδοχή χρηματοδότησης του ΥΠ.ΕΣ.Α.Η.Δ από τους Κ.Α.Π έτους 2011 για την κάλυψη δαπανών λειτουργίας εργοστασίου αφαλάτωσης Ν. 2503/97 και αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ10ο: Διαγραφή βεβαιωμένης οφειλής και άρση δέσμευσης φορολογικής ενημερότητας της Μιχαηλίδου Μαρία – Περράκης Κων/νος Ο.Ε.

ΘΕΜΑ 11ο: Διαγραφή τελών και προστίμων βεβαιωμένων ακαθαρίστων εσόδων και τελών διαμονής παρεπιδημούντων ετών 2006-2007.

ΘΕΜΑ 12ο: Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων τελών (παρ. 1 άρθρο 26 του Ν318/69).

ΘΕΜΑ 13ο: Αίτημα Γκιολάρη Νικολάου για κοπή δέντρου στη Δ.Κ. Νάουσας.

ΘΕΜΑ 14ο: Αίτημα Βάγιας Ειρήνης για κοπή δέντρου στην Αλυκή.

ΘΕΜΑ 15ο: Αποδοχή δωρεάς των Άννας Ραφαηλίδου και Ευστρατίου Χριστόφορου προς την Τ.Κ. Αρχιλόχου Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση φιλοξενίας και παράθεσης γεύματος σε δημοσιογραφική ομάδα Ρώσων, και δέσμευση και ψήφιση διάθεση πίστωσης

ΘΕΜΑ 17ο: Δέσμευση και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού Δήμου Πάρου έτους 2012.

ΘΕΜΑ 18ο: Αναμόρφωση εσόδων – εξόδων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2012 Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης και διαμονής των Δημάρχου Πάρου, Αντιδημάρχου Πάρου και Κουζούμη Ιωάννη στη Σύρο για συνάντηση – σύσκεψη με Αντιπεριφερειάρχη κ. Πουσσαίο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΘΕΜΑ 20ο: Αίτημα – διαμαρτυρία Εκπολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου «Οι Κολυμπήθρες» Νάουσας Πάρου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos