Δήλωση Δημάρχου Πάρου X. Βλαχογιάννη για την κακοποίηση της 15χρονης

08 Αυγούστου 2012 14:58

Η βάρβαρη, άνανδρη και κτηνώδης επίθεση σε βάρος του 15χρονου κοριτσιού, πέρα από την εγκληματική της διάσταση, αναδεικνύει και το θέμα της ανασφάλιστης εργασίας.

Ενός φαινομένου, που, όπως αποδείχθηκε, δυσχεραίνει ακόμα και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας αφού, ειδικά στις περιπτώσεις των αλλοδαπών, δημιουργούνται δυσκολίες ταυτοποίησης με κίνδυνο να παραμείνει ανεξιχνίαστη και ατιμώρητη οποιαδήποτε μορφής παραβατικότητα.

Ευτυχώς, στην περίπτωση του άτυχου κοριτσιού, η αποτελεσματικότητα των αρμόδιων αρχών πέτυχε το επιθυμητό.

Ωστόσο, θα πρέπει ταυτόχρονα, να γίνει συνείδηση από όλους μας ότι όταν απασχολούμε στις επιχειρήσεις μας άτομα αδήλωτα και λάθρα βιούντα, πέρα από τις επιπτώσεις στο ασφαλιστικό σύστημα, κινδυνεύουμε, άθελά μας, να εκτρέφουμε εγκληματικά στοιχεία θύματα των οποίων μπορεί να είμαστε εμείς οι ίδιοι ή τα παιδιά μας.

Η Πάρος υπήρξε και παραμένει ένας ήσυχος και ήρεμος τόπος διαβίωσης, φιλόξενος και οικογενειακός τουριστικός προορισμός.

Χρέος όλων μας είναι να την προασπίσουμε ώστε, το πραγματικά πρωτόγνωρο για το νησί μας περιστατικό, να είναι και το μοναδικό που μας συντάραξε.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos