Τουριστική Επιτροπή Πάρου: Φιλοξενεία classic Destinations και miss Sailing

18 Σεπτεμβρίου 2012 19:58

Στο νησί μας φιλοξενήθηκε στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου επταμελές τηλεοπτικό συνεργείο της Αυστραλιανής παραγωγής "Classic Destinations" με σκοπό την συλλογή πλάνων από το νησί μας

στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Πάρου για την τουριστική προβολή του νησιού. Οι συντελεστές της εκπομπής ενθουσιάστηκαν με την Παριανή φιλοξενία, τις τοπικές γεύσεις, και τα αξιοθέατα του νησιού μας. Γυρίσματα έγιναν σε όλο το νησί αφού το συνεργείο χωρίστηκε σε δυο ομάδες έτσι ώστε να καλυφθούν όσες περισσότερες περιοχές ήταν δυνατόν. Τα συνεργεία συνόδεψαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής ανάπτυξης κα Μαρία Χανιώτη, η Αντιπρόεδρος και ξεναγός κα Χριστίνα Φωκιανού και το μέλος κα Lut Van Bogaert καθ΄ όλη την διάρκεια της παραμονής τους.

Στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου φιλοξενήθηκε στο νησί μας εννεαμελές τηλεοπτικό συνεργείο Ιταλικής Παραγωγής, της Εκπομπής "Μiss Sailing" η οποία είναι αγγλόφωνη και παρουσιάζεται σε 33 κανάλια στα εξής κράτη : Γαλλία, Γερμανία, Εσθονία, Φινλανδία, Κροατία, Κύπρο, Βέλγιο, Αυστρία. Την αποστολή συνόδεψαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Κα Μαρία Χανιώτη και η ξεναγός κα Αυγή Καλογιάννη η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς.

Και τα δύο συνεργεία κάλυψαν εκτός όλων των άλλων και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως το kite surf ,το wind surf και την ιστιοπλοΐα .

Στην διασφάλιση και την οργάνωση των παραπάνω συνέβαλλε η εταιρεία Τουριστικού Μάρκετινγκ MTC GROUP και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Δήμαρχος Πάρου και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους Επιχειρηματίες και τους συμπολίτες μας που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να βοηθήσουν. 

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρα το Ιερό Προσκύνημα Εκατονταπυλιανής για την άριστη συνεργασία όποτε τους έχει ζητηθεί. Τέλος, το Λιμεναρχείο Πάρου και προσωπικά τον κο Λιμενάρχη για την βοήθειά του όσον αφορά το Ιστιοπλοϊκό σκάφος του συνεργείου.

Οι εποχές είναι δύσκολες όμως κοινή διαπίστωση είναι ότι με καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας μπορούμε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΟΥ                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΡ. ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ             ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΙΩΤΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos