Πάρος: Συνεδρίαση Δ.Σ προγραμματικού σχεδίου Δ.Λ.Τ.Πάρου-Αντιπάρου

24 Σεπτεμβρίου 2012 01:39

Την Πέμπτη 20/09 πραγματοποιήθηκε μονοθεματική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με αντικείμενο την παρουσίαση και συζήτηση του προγραμματικού σχεδίου μελετών και έργων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου για την περίοδο Σεπτεμβρίου 2012 – 2014.

Το προγραμματικό σχέδιο παρουσιάστηκε και αναπτύχθηκε εκτενώς από το νέο συνεργάτη του Δ.Λ.Τ Πάρ.Α, λιμενολόγο, κ. Νικηφόρο Κυπραίο και εν συνεχεία ακολούθησαν ερωτήσεις οι οποίες ετέθησαν από δημοτικούς συμβούλους αλλά και πολίτες που παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του Δ.Σ ενώ κατόπιν ακολούθησαν τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων επί του θέματος.

Στη διαδικασία του δημόσιου διαλόγου στην εν λόγω συνεδρίαση αξιοσημείωτη ήταν η εμφαντική επισήμανση του εκπροσώπου της παράταξης «Λαΐκή Συσπείρωση» κ. Κώστα Ροκονίδα ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς τόνισε τη θεμελιακή πολιτική αρχή της διάκρισης ανάμεσα στο δημόσιο πολιτικό βίο και στην ιδιωτική ζωή. Μια διάκριση η οποία συχνά εκουσίως «θολώνεται» στο βωμό της εξυπηρέτησης ανθρωποφαγικών πολιτικών παιχνιδιών και σκοπιμοτήτων.

Αξιοσημείωτη υπήρξε και η τοποθέτηση του εκπροσώπου του σωματείου αλιέων κ. Γιάννη Περαντινού ο οποίος αναφέρθηκε στη μέχρι σήμερα «άστοχη» απτή εμπειρία των λιμενικών έργων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Πάρο και άλλα νησιά των κυκλάδων.

Στο ακόλουθο βίντεο παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. ενώ στη συνέχεια πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.



Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε τα βίντεο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos