ΚΚΕ: Λαϊκό μπλόκο με κινητοποιήσεις, αγώνα διαρκείας

04 Οκτωβρίου 2012 00:07

Εργατοϋπάλληλοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι, γυναίκες

Όλοι από δω και μπρος πρέπει να δώσουμε τη μάχη της ζωής και του αγώνα.

Τα νέα μέτρα και ο προϋπολογισμός για μισθωτούς και συνταξιούχους, για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, τους αυτοαπασχολούμενους και τους φτωχομεσαίους αγρότες αποτελούν τη νέα βάρβαρη επίθεση του κεφαλαίου, της ΕΕ.

Χρέος και τιμή για κάθε εργάτη, του κάθε εργαζόμενου, του κάθε αυτοαπασχολούμενου είναι να μην δεχτούν να βάλουν στη συνείδησή τους τη λαιμαριά του δούλου, να τον εξευτελίζουν για ένα ξεροκόμματο.

Να μην επιτρέψουμε να καταδικαστούν οι οικογένειές μας, τα παιδιά μας στην πείνα και την εξαθλίωση! Να μην αφήσουμε τους ηλικιωμένους ανήμπορους και καταδικασμένους να πεθάνουν στο δρόμο γιατί δεν μπορούν να έχουν φάρμακα, περίθαλψη.

Η κρίση δεν οφείλεται στα ελλείμματα, δεν είναι κρίση χρέους!

Είναι γέννημα θρέμμα του σάπιου συστήματος, της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας στον τεράστιο πλούτο που παράγει ο εργαζόμενος λαός. Μην σηκώνεις στη πλάτη σου βάρη για τα οποία δεν ευθύνεσαι εσύ!

Ο λαός να τους εμποδίσει, να νικήσει!

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης – ΕΕ και των κομμάτων τους απαντάμε μαχητικά, αγωνιστικά με εργατικό-λαϊκό μπλόκο στη νέα καταιγίδα που σαρώνει τη ζωή της λαϊκής οικογένειας!

Πάρτε αποφάσεις οργανωμένης αντίδρασης τη μέρα ανακοίνωσης των μέτρων. Αποφασίστε απεργία! Κινητοποιήσεις με συνδικάτα, μαζικούς φορείς, με τις δυνάμεις της λαϊκής συμμαχίας.

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

Στηρίξτε την πρόταση νόμου που κάνει το ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και όλων των εφαρμοστικών αντιλαϊκών νόμων.

Η αντίθεση στα νέα εξοντωτικά μέτρα μπορεί να έχει αποτέλεσμα και προοπτική μόνο αν συνοδεύεται και με αποδέσμευση από τις πολιτικές παγίδες ότι είναι μονόδρομος η ΕΕ και ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης ή ότι μπορεί να αυγαταίνουν τα κέρδη των καπιταλιστών χωρίς να οδηγούν συνεχώς το λαό στην εξαθλίωση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos