Λαική Συσπείρωση Πάρου για κατάργηση ΔΟΥ

17 Οκτωβρίου 2012 20:55

Στο ορυμαγδό των μέτρων που στοχεύουν στην εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων, έρχεται, εκτός των άλλων, να προστεθεί

η κατάργηση 7 Δ.Ο.Υ. των Κυκλάδων. Ανάμεσα τους και η Δ.Ο.Υ. της Πάρου.

Λένε ψέματα ότι τα μέτρα που παίρνουν στοχεύουν στη πάταξη της φοροδιαφυγής.Κρύβουν την αλήθεια ότι στο μάτι του κυκλώνα και όμηροι της ταλαιπωρίας, θα βρεθούν για μια ακόμα φορά οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι και οι φτωχοί αγρότες ενώ οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι μεγαλέμποροι θα απολαμβάνουν την παρεχόμενη από το «κράτος τους» φορολογική ασυλία και κάθε είδους προνόμια, που στις εποχές της κρίσης βλέπουν τα κέρδη τους να διατηρούνται και να μεγαλώνουν.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ανεξάρτητα από τα επικοινωνιακά τερτίπια, δεν «κωλώνουν» πουθενά. Αρκεί να υλοποιήσουν το «συμβόλαιο θανάτου» των λαϊκών στρωμάτων που οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συγκυβέρνηση έχουν υπογράψει στο όνομα της «προοδευτικής μεταρρύθμισης» της χώρας .

Ο παριανός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί.

Πρέπει να τελειώνουμε με τις αυταπάτες αλλά και τους θαυματοποιούς με το «νερό του Καματερού». Πιο γοργά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δυο δρόμους έχουμε μπροστά μας.

Υποταγή και εξαθλίωση ή αγώνα και επιβίωση

Πάρος 17/10/12

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos