Διεθνής προβολή της Πάρου μέσα από εγκωμιαστικά σχόλια

24 Οκτωβρίου 2012 00:09

Συνεχίζεται αμείωτη η οργανωμένη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Πάρου σε συνεργασία με τους

τοπικούς φορείς για την προβολή του προορισμού στις αγορές του εξωτερικού. Ιδιαίτερη βαρύτητα αποδίδεται στις ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων με την επίσκεψη ταξιδιωτικών συντακτών την συμμετοχή σε δημοσιογραφικά ταξίδια και τη δημιουργία προϋποθέσεων για δημοσιότητα μέσα από στοχευμένες προσεγγίσεις με εμφανή τα πρώτα αποτελέσματα σε επίπεδο δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο δημοφιλές διαδικτυακό τόπο του κορυφαίου περιοδικού μόδας της Ιταλίας, «Elle» που αριθμεί 2 εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες με υψηλό μέσο διαθέσιμο εισόδημα, η αρθογράφος αναφέρει πως «αποφάσισε να επισκεφτεί την Ελλάδα με την οικογένειά της για να γνωρίσουν τον πολιτισμό και να ταξιδέψουν στα νησιά. Αντί να κάνουν το γύρο όλων των νησιών, αποφάσισαν να περάσουν όλες τις μέρες τους στην Πάρο, την οποία βρήκαν υπέροχη, με κρυστάλλινα νερά, υπέροχες παραλίες, όμορφα τοπία, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και μοναδική γαστρονομία.»

Εξάλλου, την Πάρο προτρέπει ο βραβευμένος συντάκτης Roger Wheeler να επισκεφτούν οι αναγνώστες του"Gscene", lifestyle περιοδικού της Μ. Βρετανίας με τιράζ 45.000 τευχών που θεωρείται ένα από τα πλέον αξιόλογα μέσα για την προσέγγιση των travelers ηλικίας 40+ οι οποίοι ανήκουν στην ανώτερη εισοδηματική κλίμακα. Τονίζεται δε, πως «η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί πρόταση διακοπών χωρίς υψηλό κόστος σε ένα παράδεισο που δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο».

Εκτενές άρθρο για τη Πάρο, φιλοξένησε, τέλος, το "Living in Style" magazine της Ολλανδίας για την Πάρο, δίνοντας έμφαση σε δραστηριότητες, όπως η επίσκεψη στο Πάρκο της Πάρου που ικανοποιούν τον σύγχρονο ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα. Παράλληλα γίνεται η επιμέλεια της παρουσίασης του προορισμού στο Ολλανδικό website www.Griekenland.net. Με σημαντικές διακρίσεις στο Travvies Travel Website Awards ο δημοφιλής διαδικτυακός τόπος προωθεί αποκλειστικά Ελληνικούς Προορισμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 11 χρόνια και αριθμεί 2.500 μοναδικούς χρήστες καθημερινά.

Ο Δήμαρχος Πάρου                        Η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής

Χρήστος Βλαχογιάννης                   Μαρία Χανιώτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos