Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παντελής Τζανακόπουλος και Κώστας Μπιζάς, υποστηρίζουν ένθερμα τις πρωτοβουλίες Φορέων και Δήμων Πάρου - Αντιπάρου

11 Δεκεμβρίου 2012 18:34

Η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου – Αντιπάρου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παντελής Τζανακόπουλος και Κώστας Μπιζάς, υποστηρίζουν ένθερμα

τις πρωτοβουλίες Φορέων και Δήμων ΠΑΡΟΥ & ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, που αποσκοπούν μέσω κινητοποιήσεων και συγκεντρώσεων να ευαισθητοποιήσουν όλους μας στο μεγάλο πρόβλημα της υποβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Κέντρο Υγείας Πάρου.

Η κατάσταση είναι οριακή. Η απογοήτευση και η ανασφάλεια που διακατέχουν όλους μας πρέπει να δώσουν τη θέση τους σε μια αγωνιστική διεκδίκηση για την ανατροπή της φθίνουσας λειτουργίας του Κέντρου Υγείας.

Η συμμετοχή όλων μας στη παλλαϊκή συγκέντρωση της 14/12/2012 μπροστά στο Κέντρο Υγείας, είναι το ελάχιστο το οποίο πρέπει να κάνουμε σαν πρώτο βήμα για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα, δηλαδή Δημόσια, δωρεάν και ποιοτική παροχή υπηρεσιών Υγείας.

Καλούμε όλες και όλους σε μια δυναμική και διεκδικητική συγκέντρωση.

Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

Πάρος, Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Παντελής Τζανακόπουλος Κώστας Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos