Κώστας Μπιζάς: Έκκληση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου για την συνδρομή της Πολιτείας στην διάσωσή του

03 Ιανουαρίου 2013 12:01

Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα,

Σας εύχομαι χρόνια πολλά και μία γόνιμη , αποδοτική και αποτελεσματική χρονιά για την Πατρίδας μας και τον Ελληνικό λαό που υπηρετείται.

Σας ζητώ να μεταφέρετε στην Κυβέρνηση την αγωνία του αγροτικού κόσμου της Πάρου για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου με σημαντικότατη ευθύνη της πρώην Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας ( ΑΤΕ ).

Η παραπάνω συνεταιριστική οργάνωση ιδρύθηκε το 1929 και έχει προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας στο νησί μας.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2012 ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου με υπόμνημα του ενημέρωσε τους πολίτες του νησιού μας και τους αρμόδιους φορείς για τον κίνδυνο να διακοπεί άμεσα η λειτουργία του με αποτέλεσμα το κλείσιμο των παραγωγικών του μονάδων ( τυροκομείο, ελαιουργείο, οινοποιείο ), την αναστολή λειτουργίας των αποθηκευτικών κέντρων με τα αγροτικά εφόδια καθώς και των διοικητικών υπηρεσιών υποστήριξης των αγροτών.

Στην σημερινή κρίσιμη οικονομική περίοδο που διέρχεται η χώρα μας είναι απαραίτητο η Κυβέρνηση να στηρίξει την λειτουργία και την οικονομική εξυγίανση των αγροτικών συνεταιρισμών. Στηρίζοντας τους παραπάνω συνεταιρισμούς στηρίζει τον Έλληνα αγρότη ( γεωργό, κτηνοτρόφο, ψαρά ) και προστατεύει τον πρωτογενή της τομέα. Ένας τομέας που παίζει σημαντικό ρόλο ώστε η χώρα μας να έχει επάρκεια αγροτικών προϊόντων και είναι ικανός με την απαραίτητη υποστήριξη να αποτρέψει την πείνα και την δυστυχία του Ελληνικού λαού.

Αναμένουμε τις ενέργειες της Κυβέρνησης και των αρμόδιων Υπουργείων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου.

Με εκτίμηση

Κώστας Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos