Στοχευμένες ενέργειες του Δήμου Πάρου στις αγορές του Βελγίου και της Ολλανδίας

08 Ιανουαρίου 2013 17:25

Με στοχευμένη ενέργεια στις αγορές του Βελγίου και της Ολλανδίας ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της τουριστικής

προβολής του Δήμου Πάρου το 2012 μέσα από την συμμετοχή στο καθιερωμένο φεστιβάλ "Winter in Antwerpen" που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βελγική πόλη της Αμβέρσας. Το φεστιβάλ που προσέλκυσε 750.000 επισκέπτες το 2011, κατατάσσεται στις σημαντικότερες εορταστικές εκδηλώσεις παγκοσμίως σύμφωνα με διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθιστώντας την πόλη της Αμβέρσας, σημείο αναφοράς για το διεθνή ταξιδιώτη που ανήκει στα μεσαία και ανώτερα εισοδηματικά στρώματα.

Ως φυσική συνέχεια των ειδικών δράσεων προβολής του Δήμου που πραγματοποιήθηκαν το έτος 2012 στις Βρυξέλλες και το Beveren, η τετραήμερη παρουσία του Δήμου στο δημοφιλές φεστιβάλ της Αμβέρσας, ενισχύθηκε σημαντικά από την πολύτιμη συνεισφορά των επαγγελματιών της Πάρου και δημιούργησε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων του νησιού σε συνδυασμό με τους τουριστικούς πόλους έλξης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου στο φεστιβάλ διανεμήθηκε σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το προφίλ των προτιμήσεων και των αναγκών των Βέλγων και Ολλανδών Τουριστών ενώ προηγήθηκε εκτενής ηλεκτρονική ενημέρωση και τηλεφωνική επικοινωνία των Ολλανδών και Βέλγων Τουριστικών συντακτών για τη νέα δράση του Δήμου με στόχο την σύσφιγξη των σχέσεων με τις αγορές ενδιαφέροντος.

Άλλωστε, oι εύρωστες αγορές της Ολλανδίας και του Βελγίου απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το νησί κάνοντας «ποδαρικό»με εκτενές άρθρο του έγκριτου ταξιδιωτικού διαδικτυακού τόπου reizenverrijkt.nl που διοχετεύτηκε σε 250.000 Ολλανδούς ταξιδιώτες, πλέκοντας το εγκώμιο του πανέμορφου κυκλαδίτικου νησιού που διαθέτει εύρος επιλογών, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και απαράμιλλο κάλλος.

Το δημοσίευμα προέκυψε έπειτα από την επίσκεψη Ολλανδών συντακτών στο νησί το Σεπτέμβριο2012 με την συμβολή του Δήμου και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ο Δήμος δράττεται της ευκαιρίας να ευχηθεί καλή χρονιά με υγεία και αισιοδοξία και να ευχαριστήσει όλους τους επαγγελματίες που στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία για την τουριστική προβολή του τόπου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos