Οι κινητοποιήσεις φέρνουν αποτέλεσμα παρότι πολλοί ακόμα δεν το έχουν πιστέψει

10 Ιανουαρίου 2013 22:57

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών δεν αναστέλλεται η λειτουργία της εφορίας στο νησί μας,όπως επίσης και αυτή της

Θήρας και της Μυκόνου.

Η άμεση, καθολική και η συντονισμένη αντίδραση όλων των φορέων του νησιού ενάντια στο κλείσιμο της εφορίας,υπήρξε αποφασιστικός παράγοντας στην ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής απόφασης της τρικομματικής συγκυβέρνησης.

Συμπατριώτες, γινόμαστε κουραστικοί αλλά θα επαναλαμβάνουμε συνέχεια ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν δίνεται.Αυτό πρέπει να πιστέψουμε και τότε πολλά μπορούμε να καταφέρουμε.Όλα είναι θέμα συσχετισμών.Είμαστε οι πολλοί,είναι οι λίγοι.

Και όμως κάποιοι αυτόκλητοι γαλάζιοι τοποτηρητές- κομματάρχες-σωτήρες της δεκαετίας του '50,πήραν βόλτα τα μαγαζιά πρωί-πρωί για να οικειοποιηθούν κομματικά την απόφαση,ενώ κάποιοι άλλοι δημόσια έχουν το θράσος να δηλώνουν ότι «μετά από συντονισμένες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενέργειες»διατήρησαν τη Δ.Ο.Υ.στο νησί όπως και τους υπαλλήλους.Ναι καλά καταλάβατε.Για τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου μιλάμε.Όλους τους παραπάνω τους αφήνουμε στην κρίση σας.

Κ.Ο.Β.ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos