Κοπή πίτας ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Πάρου - Αντιπάρου

18 Φεβρουαρίου 2013 02:31

Η φετινή κοπή της πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ Πάρου – Αντιπάρου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Αρχίλοχου την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013, παρουσία αρκετού κόσμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ιωάννης Βρούτσης, ο υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ.Περικλής Αλεβίζος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, ο αντιδήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος ,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κ. Λουΐζος Κοντός, η πολιτευτής κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Μπιζάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Μπαφίτης Γεώργιος, κ. Ζαχαρίας Ρούσσος, κ. Ραγκούσης Ιωάννης.

Μετά από ένα σύντομο καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο .Ν.Δ Πάρου – Αντιπάρου κ. Κώστα Ροδίτη, απηύθυναν ένα χαιρετισμό, (αναφέρονται με τη σειρά που πήραν το λόγο), ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας, ο υποδιοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ.Περικλής Αλεβίζος, ο οποίος δήλωσε ότι ήδη προκηρύσσονται θέσεις για μόνιμους ιατρούς του Ε.Σ.Υ

Πιο συγκεκριμένα για την Πάρο, από την 1η Μαρτίου θα καλυφθεί η θέση του παιδιάτρου στο Κ.Υ, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για έναν ιατρό γενικής ιατρικής με την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστεί από την τοπική κοινωνία ένα κατάλυμα.

Επίσης έγινε αναφορά και για την κάλυψη μιας θέσης νοσηλευτικού προσωπικού.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν ο κ. Κώστας Μπιζάς, ο κ. Λουΐζος Κοντός, ο κ. Γεώργιος Μπαφίτης και τέλος ο υπουργός κ. Βρούτσης ο οποίος και αναφέρθηκε κυρίως σε θέματα που αφορούν το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Χαιρετισμό με επιστολή τους απηύθυναν ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Μουσουρούλης και ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Εποχή για τα Νησιά μας" κ .Χ. Κόκκινος. 

Στιγιμιότυπα καθώς και μικρά αποσπάσματα των ομιλιών μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos