Συμμετοχή του Δήμου Πάρου στην έκθεση ΙΤΒ 2013

14 Μαρτίου 2013 10:27

O Δήμος Πάρου στα πλαίσια των ενεργειών προβολής και προώθησης του προορισμού συμμετείχε με στοχευμένες δράσεις στη διεθνή έκθεση τουρισμού ΙΤΒ 2013.

Το Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν ο κος Γιώργος Μπαφίτης (Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων) και ο Κος Μπάλιος (Μέλος του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου) και οι δύο μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου.

Έπειτα από αρκετή προεργασία και με την συμβολή και της εταιρείας Συμβούλων του Δήμου πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες επαφές με έγκριτους Tour Operators και ταξιδιωτικά πρακτορεία όπως η ThomasCook και η FTI με στόχο τη μεγαλύτερη διείσδυση του προορισμού στη γερμανική αγορά. Η εκθεσιακή συμμετοχή πλαισιώθηκε με την παρουσίαση του προορισμού στο κοινό το Σάββατο 9/3και την Κυριακή 10/3 που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πληθώρας επισκεπτών. Αξίζει να αναφερθούν οι επαφές με επιλεγμένους δημοσιογράφους και εκπροσώπους ΜΜΕ καθώς και η διερεύνηση για συνεργασία με επιχειρηματίες εστίασης της ομογένειας για πολυεπίπεδη δραστηριότητα που αφορά την ανάδειξη του προορισμού μέσα από πρωτότυπα projects και την αποστολή αντιπροσωπείας της Πάρου για την εκπαίδευση χορευτικών συγκροτημάτων σε παραδοσιακούς χορούς.

{vsig}ITB_2013{/vsig}
Στα πλαίσια της απόφασης της Επιτροπής για διενέργεια δράσεων με σκοπό την ενδυνάμωση των Εκθεσιακών συμμετοχών στις αγορές ενδιαφέροντος, συμμετείχαμε σε εκδήλωση παρουσίασης προορισμών που έλαβε μέρος στην Βιέννη στις 12 Μαρτίου. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα νησιά Μήλος, Σίφνος και Ίος. Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε ο κος Μπαφίτης Γιώργος (Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και μέλος της Τουριστικής Επιτροπής) ο οποίος ήταν και υπεύθυνος για την οργάνωση της συμμετοχής. Παραβρέθηκαν περίπου 50 τουριστικοί πράκτορες, αρκετοί εισαγωγείς προϊόντων καθώς και 10 περίπου δημοσιογράφοι που κάλυψαν το γεγονός.

Η Επόμενη Έκθεση που θα συμμετέχει η Πάρος θα είναι η ΜΙΤΤ στην Μόσχα της Ρωσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου 2013.

Ο Δήμαρχος Πάρου κος Χρήστος Βλαχογιάννης και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης και Μαρία Χανιώτη επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους τους επαγγελματίες που συνέβαλαν στην επιτυχία της παραπάνω προσπάθειας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos