ΔΗΜ.Τ.Ο.ΝΔ Πάρου - Αντιπάρου: Παρουσία Κεφαλογιάννη το προσυνέδριο της Ν.Δ στη Ρόδο

26 Μαρτίου 2013 19:08

Ολοκληρώθηκαν αργά χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Rodos Palace» οι εργασίες του προσυνεδρίου της ΝΔ

Νωρίτερα ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ κ.Μανώλης Κεφαλογιάννης πλαισιωμένος από τον αναπληρωτή γραμματέα κ.Κώστα Ζωντανό, τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ κ. Κώστα Τσιμάρα, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Τάκη Μιχαήλου, τους Βουλευτές κκ Μάνο Κόνσολα και Βασίλη Υψηλάντη και άλλα στελέχη του κόμματος, είχε διαδοχικές συναντήσεις στο ξενοδοχείο «Mediterranean», με εκπροσώπους φορέων της περιοχής.

Στις συναντήσεις τέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επιβάλλεται να λυθούν το συντομότερο δυνατό.

Δήλωση Μ.Κεφαλογιάννη

«Με ιδιαίτερη χαρά βρισκόμαστε εδώ στη Ρόδο, στα ακριτικά Δωδεκάνησα και ξεκινάμε τις προσυνεδριακές διαδικασίες για το 9ο συνέδριό μας, που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου. Δεν θα είναι συνέδριο διαχείρισης αλλά φιλοδοξεί να τα αλλάξει όλα. Αν δεν αλλάξουμε το κόμμα μας τώρα, πώς θα βοηθήσουμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να αλλάξει την Ελλάδα;

Δεν είναι τυχαία η επιλογή μας για τα Δωδεκάνησα. Αύριο γιορτάζουμε την εθνική παλιγγενεσία. Θέλαμε από τον προμαχώνα, δηλαδή από την Ελλάδα την ζωντανή που είναι στα σύνορα, να ξεκινήσουμε τις προσυνεδριακές διαδικασίες»

Στο συνέδριο συμμετείχε και ο πρόεδρος της Τ.Ο. ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ Κ. ΡΟΔΙΤΗΣ όπου στην ομιλία του έθεσε τα θέματα Εμπορίου, τουρισμού, ακτοπλοΐας, αεροδρόμιο, υγεία, υγειονομικού αεροπλάνου.

Περιληπτικά για το εμπόριο ότι πρέπει να βοηθηθούν με το ΕΣΠΑ οι Κυκλάδες το ζήτημα της μείωσης του υψηλού ΦΠΑ, στην εστίαση και τις μεταφορές. Για το αεροδρόμιο ότι πρέπει για την ανάπτυξη του τουρισμού να κατεβαίνουν πτήσεις τσάρτερ, για το ακτοπλοϊκό ότι τα τελευταία χρόνια έχουν χαθεί οι γραμμές που έφερναν τον τουρισμό στα νησιά μας
α) Θεσσαλονίκη –Σκιάθο-Πάρο-Σαντορίνη – Κρήτη να μπορεί η Μακεδονία και η Κρήτη να έρχεται όπως παλιά κατευθείαν η γραμμή ήταν προσοδοφόρα με πλοία όπως το EL GRECO ,ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΛΠ .
β) Πειραιάς –Σάμος μέσω Πάρου Νάξου με εύκολη τουριστική βίζα όπως για ΣΑΜΟ ώστε να έρχονται από Τουρκία
γ)Πειραιάς – Δωδεκάνησα μέσω Πάρου και εύκολη βίζα για τους ρώσους που έχουν απευθείας πτήση από Μόσχα με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου ξενοδόχων ότι υπήρχε διακίνηση τουριστών Κυκλάδων - Δωδεκάνησα .

Για το υγειονομικό αεροπλάνο ότι έχει να πετάξει από τον Σεπτέμβριο για οικονομικούς λόγους με κόστος Πάρο Αθήνα- Πάρο 2.000 ευρώ ενώ το ΕΚΑΒ κοστίζει στο κράτος 10.000 ευρώ και ένα σκάφος που μεταφέρει ασθενείς 4.000 ευρώ. Υγεία πλήρη επάνδρωση του νοσοκομείου Νάξου και σοβαρή στελέχωση του κέντρου υγείας Πάρου και το κράτος θα γλυτώσει τεράστια ποσά από τις διακομιδές και εμείς τις ζωές μας. Επίσης κατατεθήκαν οι προτάσεις των ενδιαφερόμενων φορέων και συλλόγων στην γραμματεία του συνεδρίου.

Τ.Ο ΠΑΡΟΥ -ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos