ΚΟΒ Πάρου ΚΚΕ: Αγώνας κόντρα στις κατασχέσεις

03 Απριλίου 2013 22:51

Οι «προειδοποιητικές επιστολές» σε 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους του μόχθου από το υπουργείο Οικονομικών, με τις οποίες ζητά να τακτοποιήσουν άμεσα τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους στο Δημόσιο, ετοιμάζουν

το έδαφος για την επιβολή μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, κατάσχεσης μισθών, συντάξεων, τυχόν άλλων εισοδημάτων και περιουσιακών στοιχείων. Πρόκειται για ποσά κάτω των 3.000 ευρώ στη συντριπτική τους πλειοψηφία, επομένως για εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, με λίγα λόγια για λαϊκές οικογένειες.

Η κυβέρνηση αφού τσάκισε μισθούς, συντάξεις και το εισόδημα των άλλων φτωχών λαϊκών στρωμάτων και επέβαλε άγρια φοροληστεία στο λαό τώρα ετοιμάζεται για άλλη μια έφοδο, που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση.

Κανείς μόνος του! Όλοι για έναν και ένας για όλους! Αγωνιστική αλληλεγγύη και δράση ώστε να υψωθεί τείχος υπεράσπισης των λαϊκών ανθρώπων από τις κατασχέσεις. Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα μπορεί να αποτρέψει την ολοκληρωτική καταστροφή των λαϊκών ανθρώπων.

Κ.Ο.Β. ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos