×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ο δήμαρχος Αντιπάρου κ. Λεβεντάκης στην υπηρεσία των εργολάβων

11 Ιουνίου 2013 15:04

Η δημοτική παράταξη Αντιπάρου «Ενωτική Κίνηση Προόδου» σε σημερινό δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

«Αντίπαρος 11 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο δήμαρχος Αντιπάρου κ. Λεβεντάκης στην υπηρεσία των εργολάβων.

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της Αντιπάρου παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τους εργολάβους που έχουν αναλάβει έργα στην Αντίπαρο να χρησιμοποιούν τα μηχανήματα του Δήμου.

Συγκεκριμένα:

1. Η εταιρεία που έχει αναλάβει την αποχέτευση εδώ και αρκετές ημέρες χρησιμοποιεί την τσάπα του Δήμου για τις εργασίες εκσκαφών που κάνει. Φαίνεται ότι τα δύο και πλέον εκατομμύρια ευρώ δεν επαρκούν και ο κ. Λεβεντάκης προθυμοποιήθηκε να συνδράμει.

2. Η εταιρεία που ανέλαβε την απεντόμωση έναντι του ποσού των 8000 ευρώ, ενώ οι τσιγκούνηδες του Δήμου Πάρου για όλο το νησί έδωσαν μόνο 4000 ευρώ, χρησιμοποίησε για τις εργασίες απεντόμωσης το βυτιοφόρο του Δήμου, ίσως να σκέφθηκε ο κ. Λεβεντάκης ότι είχε πολλά έξοδα ο εργολάβος να έρθει από την Σύρο στην Αντίπαρο.

3. Προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο η πλειοψηφία του Δήμου, δηλ. ο κ. Λεβεντάκης και οι σύμβουλοί του, ψήφισαν την προσωρινή αδειοδότηση για Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Προφήτη Ηλία (χαμηλό) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον εργολάβο που θα αναλάβει την αποκομιδή των σκουπιδιών για να έχει μεγαλύτερο κέρδος.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με προσωπικές αποφάσεις του κ. Λεβεντάκη και των συμβούλων του, αφού αυτές παίρνονται κατ' ιδίαν και όχι εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, ζημιώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο το σύνολο των συμπολιτών μας.

Δυστυχώς ο δήμαρχος κ. Λεβεντάκης που είναι δέσμιος των εργολαβικών συμφερόντων και μόνο, έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και δεν νομιμοποιείται να παραχωρεί μηχανήματα που ανήκουν σε όλους τους Αντιπαριώτες στους εργολάβους.

Επισημαίνουμε στον κ. δήμαρχο ότι η λογική του «αποφασίζω και διατάσσω» πέρασε ανεπιστρεπτί.

Μέσα από αυτό το νοσηρό καθεστώς που όπως φαίνεται δεν αλλάζει με καμία δύναμη τι μπορεί να περιμένει ο ανώνυμος δημότης;».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos