Πάρος, Νάουσα: Συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γ. Μπαρμπαρίγο (Βίντεο)

12 Ιουνίου 2013 01:19

Το parianostypos.gr, βρέθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης στην όμορφη Νάουσα και σας παρουσιάζει τη συνέντευξη που  μας παραχωρήσε ο κ. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Ο κ. Μπαρμπαρίγος απάντησε σε ερωτήσεις μας σχετικά με τη Νάουσα εν όψει της θερινής τουριστικής περιόδου που μόλις ξεκίνησε. Μας μίλησε συγκεκριμένα για την ετοιμότητά της να δεχτεί εφέτος τους επισκέπτες και τουρίστες της, αναφέρθηκε στα σημαντικότερα έργα που έχουν γίνει και στον προγραμματισμό κατασκευής νέων έργων καθώς και σε ζητήματα που αφορούν ευρύτερα τη Νάουσα και τους κατοίκους της.

Παρακολουθήστε σε βίντεο την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Μπαρμπαρίγου που το parianostypos.gr φιλοξενεί και την οποία συνοδεύουν μαγευτικές εικόνες από τη Νάουσα όπως τις αποτυπώσαμε με την κάμερα του parianostypos.gr, ένα όμορφο απόγευμα του Ιούνη, λίγο πριν από τη δύση του ήλιου.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos