×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ενωτική Κίνηση Προόδου: "Αν δεν μπορούν, ας παραιτηθούν"

19 Ιουνίου 2013 02:18

Για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου απουσίαζαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Αντιπάρου.

Ο κ. Λεβεντάκης και ο κ. Χανιώτης, παρότι το πρωί σήμερα (18-6-2013) συζητήσαμε θέμα που αφορούσε την Αντίπαρο και συμφωνήσαμε στην ενιαία αντιμετώπισή του εντός του συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου, (που σήμερα συνεδρίαζε στην Πάρο) αυτοί προτίμησαν να μην εμφανιστούν όπως επίσης έχουν κάνει και στις προηγούμενες τέσσερις συνεδριάσεις του.

Αν δεν μπορούν να προσέρχονται στα συμβούλια του Λιμενικού Ταμείου ας παραιτηθούν και ας αντικατασταθούν από άλλους που θα υπερασπίζονται επαρκώς τα συμφέροντά της Αντιπάρου στο ενιαίο Λιμενικό Ταμείο Πάρου - Αντιπάρου.

Σας γνωρίζουμε ότι σε επόμενη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου, κατόπιν αιτήματος του επικεφαλής του συνδυασμού μας και μέλους του Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου Γιάννη Βασιλόπουλου, θα συζητηθεί η χάραξη χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης του λιμένα Αντιπάρου προκειμένου να λυθούν πολλά από τα χρονίζοντα προβλήματα του.

Ακόμη για πολλοστή φορά τέθηκε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την διακοπή παροχής ρεύματος στα σκάφη εκ μέρους του δημάρχου Αντιπάρου ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Γαβαλάς είπε ότι τον διαβεβαίωσε ο δήμαρχος κ. Λεβεντάκης ότι έχει αποκαταστήσει την παροχή, φυσικά αυτό είναι ψευδές και ζητήσαμε την εκ νέου συνδρομή του Λιμενικού Ταμείου για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos