×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

22 Ιουνίου 2013 15:10

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως

αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Τροποποίηση απόφασης 68/2013 σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπου της Δ.Ε.Υ.Α.Π. στην Τράπεζα της Ελλάδος για ανάληψη ποσών που αφορούν το έργο «Προμήθεια, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία Συστήματος Τηλεελέγχου-Τηλεχειρισμού και Ελέγχου των διαρροών του δικτύου ύδρευσης Πάρου».

Θέμα2ο:Έγκριση μελέτης και προκήρυξη δημοπρασίας για τον «Καθαρισμό του δικτύου αποχέτευσης και λοιπών εργασιών του αποχετευτικού συστήματος νήσου Πάρου».

Θέμα3ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια υλικών ύδρευσης-αποχέτευσης».

Θέμα4ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια σωλήνων ύδρευσης».

Θέμα5ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια σκυροδέματος».

Θέμα6ο:Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την «Προμήθεια αδρανών υλικών».

Θέμα7ο:Απ' ευθείας ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών για τη λειτουργία των γραφείων α) Λογιστηρίου, Ταμείου, Προϋπολογισμού και Ελέγχου και β) Προσωπικού και Μισθοδοσίας.

Θέμα8ο:Αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για τις αναλύσεις δειγμάτων θαλασσινού νερού.

Θέμα9ο:Αξιολόγηση οικονομικών προσφορών για τη μεταφορά νερού της Δ.Ε.Υ.Α.Π. από γεώτρηση Μαραθιού έως δεξαμενή Παροικιάς και δεξαμενή Θαψανών, καθώς και από το Δρυό στη δεξαμενή του Άσπρου Χωριού.

Θέμα10ο: Αίτηση της εταιρίας Π. Γαλάτης Α.Ε. για τη χορήγηση βεβαίωσης μεταφοράς λυμάτων στους ΒΙΟ.ΚΑ. Παροικιάς, Νάουσας και Μάρπησσας.

Θέμα11ο:Ενεργοποίηση δύο νέων γραμμών κινητής τηλεφωνίας για τις ανάγκες λειτουργίας του συστήματος τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού.

Θέμα12ο: Τροποποίηση απόφασης 3/2011 Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. σχετικά με τον ορισμό επιτροπής διενέργειας και παραλαβής προμηθειών για ποσό άνω των 5.869,41 €.

Θέμα13ο:Αιτήσεις συνδρομητών.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Αντιπαριώτης Δημήτριος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos