K.O.B Πάρου ΚΚΕ: Τα πρόσωπα αλλάζουνε μα η πολιτική ίδια

27 Ιουνίου 2013 12:44

Με το «καλημέρα» ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι και απολύσεις θα γίνουν και φορείς του Δημοσίου θα καταργηθούν. Με το «καλημέρα» το υπουργείο

Υγείας έκανε επίσης καθαρό ότι και εκεί οι περικοπές θα συνεχιστούν. Αν γενικά στο Δημόσιο, με την απαράδεκτη κατάσταση που οι ίδιες οι κυβερνήσεις έχουν δημιουργήσει, τους «παίρνει» να μιλάνε για «νοικοκύρεμα», όταν αυτό μεταφέρεται στο χώρο της Υγείας τότε πρόκειται για παιχνίδι σε βάρος ανθρώπινων ζωών.

Το «νέο αίμα» στην κυβέρνηση πήρε ήδη την εντολή: Να μην υπολογίσει πολιτικό κόστος. Δηλαδή να επιβάλει με όρους οδοστρωτήρα κάθε απαίτηση του κεφαλαίου.

Η άμεση ανταπόκριση του Κυρ. Μητσοτάκη που έσπευσε να διευκρινίσει ότι θα «καθαρίσει» με εκπαιδευτικούς και υπαλλήλους της τοπικής διοίκησης δεν είναι άσχετη με το συνδικαλιστικό ευνουχισμό των εργαζομένων σ' αυτούς τους τομείς από ηγεσίες που όπως χτες στάθηκαν στο πλευρό των κυβερνήσεων έτσι και σήμερα χτίζουν το νέο κυβερνητικό συνδικαλισμό.

Για δασκάλους, καθηγητές και εργάτες δήμων ήρθε ο καιρός, είτε να βρουν το βήμα τους πλάι στο ταξικό κίνημα είτε να βάλουν το κεφάλι στον ντορβά. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.

Κ.Ο.Β ΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos