Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

31 Ιουλίου 2013 16:41

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την

ΠΕΜΠΤΗ 1 Αυγούστου 2013 και ώρα 14.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης λόγω εξάντλησης αποθεμάτων καυσίμων και επείγουσας λειτουργίας των επιτροπών:

ΘΕΜΑ 1ο: Απόφαση ανάθεσης της προμήθειας καυσίμων του Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων μετά από την προσφυγή στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

ΘΕΜΑ 2ο: Εκλογή δύο Δημοτικών Συμβούλων από τις παρατάξεις της μειοψηφίας για τη συμμετοχή τους στην Εκτελεστική Επιτροπή όταν λειτουργεί ως συλλογικό πειθαρχικό όργανο.

ΘΕΜΑ 3ο: Αντικατάσταση μελών επιτροπής επίλυσης διαφορών σχετικά με τα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων, παραλαβή αιτήσεων, αυτοψία και εισήγηση για παραχώρηση ή μη σύμφωνα με τα οριζόμενα εκ του νόμου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos