Απάντηση του Δήμου Πάρου σχετικά με το έργο «Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου του Δήμου Πάρου Ν. Κυκλάδων» προϋπολογισμού 600.000 €

01 Αυγούστου 2013 13:42

Θεωρώ χρήσιμο να γίνουν γνωστές οι παρακάτω διευκρινίσεις έτσι ώστε να σχηματίσει ο καθένας μας ολοκληρωμένη εικόνα σε σχέση με το έργο και να μην οδηγείται σε λάθος συμπεράσματα.

1. Το έργο χρηματοδοτήθηκε με απόφαση του τότε Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Ραγκούση ύστερα από αίτημα του Δημάρχου Πάρου κ. Χρήστου Βλαχογιάννη.

2. Η χρηματοδότηση δόθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διότι εξαιτίας νομικών κωλυμάτων δεν μπορούσε να δοθεί απευθείας στο Δήμο Πάρου.

3. Ο Δήμος Πάρου και η Τεχνική Υπηρεσία του είχαν και έχουν άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τις Υπηρεσίες της. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας υποδείξαμε τα τμήματα του οδικού δικτύου που θεωρούσαμε ότι έπρεπε να ασφαλτοστρωθούν.

4. Η εκπόνηση της μελέτης και ο τρόπος κατασκευής του έργου έγινε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και καθ' υπόδειξη του τότε Διευθυντής της.

5. Το έργο θα ολοκληρωθεί το φθινόπωρο με την ασφαλτόστρωση και των υπολοίπων τμημάτων.

Τα παραπάνω αποτελούν την αδιαμφισβήτητη αλήθεια την οποία μπορούσε να γνωρίζει ο καθένας κάνοντας ένα απλό τηλεφώνημα στο Δήμο και ιδιαίτερα όποιος θέλει υπεύθυνα να ενημερώνει τους αναγνώστες του.

Έτσι για να ξέρουμε όλοι ποιος δουλεύει ποιον!

Ο Δήμαρχος Πάρου

Χρήστος Βλαχογιάννης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos