×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΚΕΠΠάρου: Δυο ερωτήσεις μόνον και μια πρόταση...

07 Αυγούστου 2013 11:48

Σε σημερινό δελτίο τύπου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου παίρνει θέση στα «γεγονότα που έγιναν κατά την ξενάγηση στον οικισμό της Παροικίας».

Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

"Πάρος, 07/08/2013

...ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ.

Είναι σε όλους τους παροικούντες «την Ιερουσαλήμ» γνωστά, τα τραγελαφικά γεγονότα που έγιναν κατά την ξενάγηση στον οικισμό της Παροικίας, από την επίθεση που δέχθηκε, η (με διαφανείς διαδικασίες) ορισμένη υπάλληλος του Δήμου κ. Σπανού, από επαγγελματίες ξεναγούς, και μάλιστα κατά την διάρκεια της ξενάγησης !!!!!! Είναι χαρακτηριστική η Δήλωση της Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής κ. Χανιώτη που παίρνει ξεκάθαρη θέση στο θέμα και προσπαθεί να σώσει ότι δεν σώζεται... (αναδημοσιεύουμε, στο τέλος, τη δήλωση της).

Δύο ερωτήσεις μόνον: Μήπως ο Δήμος και η Τουριστική Επιτροπή θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις σχέσεις τους με την συγκεκριμένη ξεναγό, που παρεμπιπτόντως είναι και Αντιπρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, μιας και η αντιδημοτική της στάση, για εξυπηρέτηση προσωπικών-συντεχνιακών συμφερόντων έρχεται σε αντίθεση με τις αποφάσεις και τον προγραμματισμό του Δήμου ; Μήπως είναι λάθος να ανατίθεται η εκπροσώπηση του Δήμου (εκθέσεις, κ.λπ..) σε άτομα που απ' ότι φαίνεται βάζουν μπροστά από το κοινό,το ίδιον συμφέρον;

Και μία πρόταση: Ο Δήμαρχος να μην αποδεχθεί την παραίτηση της κ. Σπανού, έτσι που να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο που έχει αναλάβει.

Καταδικάζουμε τις πραχτικές που έχουν σαν αποτέλεσμα την προσβολή του Δήμου και της Παριανής Κοινωνίας,

Συμπαραστεκόμαστε στην κ. Σπανού, την συγχαίρουμε για τα ήθος και την ευαισθησία της να παραιτηθεί, μετά από τις αήθεις επιθέσεις που δέχθηκε, και της προτείνουμε να συνεχίσει, με την κάλυψη του Δήμου, το σημαντικό της έργο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη δήλωση της κ. Μαρία Χανιώτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos