×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

ΚΕΠΠάρου: Η Κυβερνητική Αναλγησία, σε όλο της το μεγαλείο

20 Αυγούστου 2013 13:34

Απάντηση υπουργείου Υγείας στο Συντονιστικό για την κενή θέση παιδιάτρου και την ανανέωση των θέσεων των επικουρικών ιατρών στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Ακολουθεί σημερινό δελτίο τύπου της ΚΕΠΠάρου σχετικά με την απάντηση του υπουργείου Υγείας:

Στις 18/08/2013 σχολιάσαμε και δημοσιεύσαμε την επιστολή του Αδώνιδος στο Δήμαρχο Σαντορίνης, με Τίτλο:

«ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ... ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ»,

και υπότιτλο:

«Μια διδακτική Ιστορία και για τους Παριανούς που τρέφουν ακόμη αυταπάτες και ελπίζουν ότι ο ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ Άδωνις θα μας λύσει τα προβλήματα».

Ήρθε όμως η απάντηση του Υπουργείου στο Συντονιστικό των Φορέων για την Υγεία, που δημοσιεύουμε παρακάτω, για να μας επιβεβαιώσει απόλυτα.

Η Κυβερνητική Αναλγησία, για άλλη μια φορά, σε όλο της το μεγαλείο.

Διαβάστε την για να δείτε ότι η υπάλληλος, και όχι βέβαια ο Υπουργός στον οποίον απευθύνονταν το έγγραφο, ή έστω το Γραφείο του, απαντάει στο Συντονιστικό.

Απάντηση γεμάτη γενικότητες, ήξεις αφήξεις, και... υπεκφυγές. Το θέμα του ΚΥ Πάρου γίνεται πάλι μπαλάκι ανάμεσα στο Υπουργείο, το Νοσοκομείο Σύρου, την 2η ΠΥΔΕ και τούμπαλιν.

Αποκαλυπτική η τελευταία πρόταση της απάντησης: «...προσπαθεί να καλύψει τα αιτήματα που προκύπτουν... εφόσον αυτό είναι εφικτό».

Συμπέρασμα: Η ανάλγητη τους πολιτική συνεχίζεται, ο τόπος βρίσκεται μέσα σε μια ανελέητη κοινωνική, οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή. Μόνη λύση η ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Να και η απάντηση του Υπουργείου:alt

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos