×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Τα προβλήματα υγείας στο Περιφερειακό Συμβούλιο

17 Σεπτεμβρίου 2013 18:06

test1

test2

test2

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες μέσα από το parianostypos.gr άμεσα και έγκυρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συντονιστικού των φορέων,

οι περιφερειακοί σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου - Αντιπάρου Παντελής Τζανακόπουλος και Κώστας Μπιζάς κατέθεσαν σήμερα αίτημα για συζήτηση των προβλημάτων υγείας σε Πάρο και Αντίπαρο προς την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου που όπως είναι γνωστό θα συνεδριάσει στις 30 Σεπτεμβρίου στην Πάρο.

Αναλυτικά το αίτημα έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

κα ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΜΠΑΦΙΤΗ

ΚΟΙΝ.:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Γεώργιο Πουσσαίο

Αξιότιμη κα Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι οι υπογράφοντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου συμμετείχαμε στην συνεδρίαση του Συντονιστικού των φορέων για την υγεία στον Δήμο Πάρου στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.

Στην παραπάνω συνεδρίαση έγινε καταγραφή των ζητημάτων - προβλημάτων που αφορούν στην πρωτοβάθμια περίθαλψη στα νησιά μας Πάρο - Αντίπαρο με την σημαντική υποστελέχωση που παρουσιάζει σε όλους τους τομείς (ιατρικό, νοσηλευτικό, ΕΚΑΒ κ.α.) το Κ.Υ. Πάρου.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στην παραπάνω συνεδρίαση ζήτησαν στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο στις 30.09.2013 να συζητηθούν τα προβλήματα της δημόσιας υγείας που παρουσιάζουν τα νησιά μας.

Για τον παραπάνω λόγο σας ζητάμε να συμπεριλάβετε στην ημερήσια διάταξη του Π.Σ. το σχετικό θέμα.

Με εκτίμηση,

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νοτίου Αιγαίου

Παντελής Τζανακόπουλος - Κώστας Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos