×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Ανακοίνωση Κ.Ο.Β Πάρου του ΚΚΕ τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι

19 Σεπτεμβρίου 2013 00:38

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της Πάρου να καταδικάσουν με κάθε τρόπο μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Καθημερινά αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπι-ταλιστικό σύστημα και τα μεγάλα συμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, για να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Τα σωματεία των εργαζομένων και οι μαζικοί φορείς των νησιών μας έχουν χρέος ,και μπορούν, να απομο-νώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής , να προστατεύσουν το λαό από το μίσος που σπέρνουν και τη δράση τους.

Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία πρέπει να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.

Πάρος 18-9-2013

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos