×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Επιστολή - αίτημα για την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του νέου αεροδρομίου Πάρου

15 Νοεμβρίου 2013 23:19

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ» απέστειλε σήμερα επιστολή - αίτημα προς πέντε υπουργεία με θέμα την ολοκλήρωση των εργασιών του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Στην επιστολή - αίτημα, που ακολουθεί, αναφέρονται συνοπτικά οι λόγοι που επιβάλλουν την επίσπευση των διαδικασιών - μελετών για τα κτιριακά και τη δημοπράτηση των σχετικών έργων με στόχο την ολοκληρωμένη κατασκευή του νέου αεροδρομίου Πάρου.

Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων

Πάρου - Αντιπάρου

«ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ»

ΠΡΟΣ:

- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ

- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ& ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

- ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΚΟΙΝ.:

- Μ.Μ.Ε.

Πάρος 15.11.2013

Αρ. Πρωτ.: 118

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΙΤΗΜΑ

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυρογένους», καταθέτουμε συνοπτικά τους λόγους που επιβάλλουν την επίσπευση των διαδικασιών - μελετών για τα κτιριακά και τη δημοπράτηση των σχετικών έργων με στόχο την ολοκληρωμένη κατασκευή του νέου Αεροδρομίου Πάρου, λέγοντας τα εξής:

Θεωρούμε όλοι οι Παριανοί και Αντιπαριώτες ως ύψιστης σημασίας και άμεσης προτεραιότητας το συγκεκριμένο έργο υποδομής, τόσο για την Πάρο και Αντίπαρο, όσο και για τα κοντινά Κυκλαδονήσια.

Χωρίς αμφιβολία το νέο Αεροδρόμιο Πάρου θα αποτελέσει πυλώνα αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος στο νησί μας. Οι επισκέπτες πλέον δεν θα σπαταλούν χρόνο και χρήμα για να φτάσουν στην Πάρο. Αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ως προς την προσέλευση επισκεπτών στο νησί μας, και κατ' επέκταση μπλοκάρει την ανάπτυξη και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος.

Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό το νησί δεν υστερεί σε κανένα τομέα: πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομία, φυσικότητα τοπίου, υποδομές, υπηρεσίες, προϊόντα, κ.λπ. Είναι κρίμα να μην του δώσουμε την ώθηση να ξεπεράσει τα γεωγραφικά του όρια, να γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο, με τους πολυάριθμους επισκέπτες που ευελπιστούμε να προσέρχονται σε αυτό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με το νέο Αεροδρόμιό του.

Για τους παραπάνω λόγους πιστεύουμε ότι θα σταθείτε αρωγοί και συμπαραστάτες στο αίτημα μας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κώστας Μπιζάς

Ο Γραμματέας Γιώργος Καστανιάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos