×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνεδρίαση Δημ. Συμβ. Δήμου Πάρου στις 18/12/2013

13 Δεκεμβρίου 2013 22:28

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 18/12/2013 και ώρα 18.00΄

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Αποδοχή χρηματοδότησης και έγκριση επικαιροποιημένων τευχών δημοπράτησης έργου «Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου στη Μάρπησσα Πάρου»

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου οικονομικού έτους 2014

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση προϋπολογισμού Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου οικονομικού έτους 2014

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση προϋπολογισμού ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α.ΠΑ οικονομικού έτους 2014

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση μελέτης «Αισθητική αποκατάσταση όψεων κτιρίων παραλιακού μετώπου (Από το Λιμάνι έως το "Μπουνταράκι") - Αρχιτεκτονική αποτύπωση».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση Α.Π.Ε. του έργου «Ανάπλαση πλατείας πρώην Στρογγυλής Δεξαμενής Μάρπησσας»

ΘΕΜΑ 7ο: Συγκρότηση επιτροπής για την ευζωία των ζώων

ΘΕΜΑ 8ο: Γνωμοδότηση για παράταση άδειας εκμετάλλευσης Λατομείου αδρανών υλικών της «Λατομεία Λουκή Α.Ε.»

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης και διαμονής Προέδρου και μέλους της Επιτροπής επιλογής Νομικού Συμβούλου Δήμου Πάρου με έμμισθη εντολή

ΘΕΜΑ 10ο: Μνημόνιο συνεργασίας για την υλοποίηση του προγράμματος «Ανίχνευση και Αποκατάσταση Διαταραχών στον Προφορικό και Γραπτό Λόγο»

ΘΕΜΑ 11ο: Αίτημα Ιγνατιάδη Ιωάννη

ΘΕΜΑ 12ο Εξέταση ένστασης αναδόχου Κ/Ξ Ιωάννης Αγγειοπλάστης του Στέργιου Μαραγκόπουλος Λεωνίδας του Ιωάννη για το υποέργο «Βελτίωση κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων Περιφερειακών ιατρείων Μάρπησσας και Νάουσας Πάρου»

ΘΕΜΑ 13ο Τροποποίηση σύμβασης του υποέργου (1) με τίτλο «Βελτιώσεις κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των Περιφερειακών ιατρείων Νάουσας και Μάρπησσας Πάρου» της ενταγμένης στο Ε.Π. Κ.Ν.Α. 2007 - 2013, πράξης με κωδ. ΟΠΣ 376813

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos