Ανακοίνωση Προεδρείου Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης

22 Δεκεμβρίου 2013 15:13

Η Δημοτική επιτροπή διαβούλευσης αποφάσισε την επόμενη συνεδρίαση της να συζητηθούν τα θέματα κυκλοφοριακού και σχεδίου πόλης.

Για τον λόγο αυτό ετοιμάζονται οι σχετικοί φάκελοι για τα παρακάτω θέματα που θα συζητηθούν στην προγραμματισμένη για τις 22 Ιανουαρίου συνεδρίαση.

1.Σημειακές τροποποιήσεις της ισχύουσας κανονιστικής απόφασης για την βελτίωση του κυκλοφοριακοί του  λιμανιού και της ευρύτερης περιοχής

2.Συζήτηση και πρόταση για το επόμενο βήμα λύσης του κυκλοφοριακού του λιμανιού και της ευρύτερης περιοχής.

3.ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ.

Προκειμένου το προεδρείο να επεξεργασθεί προτάσεις και απόψεις επί των συγκεκριμένων θεμάτων, προσκαλούνται φορείς και πολίτες να ενημερωθούν και να υποβάλλουν τις προτάσεις των στην γραμματεία  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο μέλος του προεδρείου Κίμωνα  Κοτσώνη  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Π.ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos