Πάρος: Άγιος Βασίλης έρχεται… με νέο υποψήφιο Δήμαρχο ;

30 Δεκεμβρίου 2013 18:52

Κλίμα εορταστικό, με αισιοδοξία και χαμόγελο, με ελπίδες και όνειρα για μια νέα καλύτερη χρονιά προσδοκούν όλοι οι πολίτες του νησιού.

Και ενώ οι ευχές έχουν την τιμητική τους ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος (το όνομα του οποίου δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα) ετοιμάζεται, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του psts.gr να κάνει την εμφάνισή του μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου έτους, ερχόμενος όχι με δώρα, όπως προστάζει η παράδοση του Αι Βασίλη, αλλά με νέα δυναμική ταράζοντας τα λιμνάζοντα νερά της προεκλογικής περιόδου που κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα.

Ονόματα αρκετών υποψηφίων Δημάρχων ακούγονται σε διάφορα «πηγαδάκια» και όχι μόνο, σε ολόκληρο το νησί της Πάρου όπως του νυν Αντιδημάρχου κ. Κωβαίου, του νυν Δημάρχου κ. Βλαχογιάννη, της επικεφαλής της μειοψηφίας κας Γ. Πρωτολάτη ,ενώ οι ζυμώσεις στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του επικεφαλής που θα οδηγήσει τον συνδυασμό στις εκλογές συνεχίζονται.

Η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει παρούσα ενώ και οι πρώτοι ψίθυροι για κάθοδο της Χρυσής Αυγής με υποψήφιο στην Πάρο είναι γεγονός.

Στην πραγματικότητα όμως πέρα από όσα λέγονται ή ακούγονται κανένας από τους παραπάνω δεν έχει δηλώσει επίσημα υποψηφιότητα και δη σε κανένα μέσο ενημέρωσης της Πάρου.

Σε ένα λοιπόν αρκετά ομιχλώδες πρόωρο προεκλογικό τοπίο η εμφάνιση ενός νέου υποψήφιου, σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας, θα αποτελέσει το κερασάκι ώστε να ξεκινήσει η αντιπαράθεση ιδεών και προτάσεων για την διεκδίκηση της θέσης του πρώτου πολίτη του νησιού που για πρώτη φορά θα έχει 5ετή θητεία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos