×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Ανοιχτή διαδικασία εκλογής του επικεφαλής για την Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον (φωτό)

22 Ιανουαρίου 2014 23:40

Πάνω από τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντηση της δημοτικής παράταξης του Δήμου Πάρου Ενιαίας Κίνησης Πολιτών Ενότητα

για το Μέλλον που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου και είχε σαν κυρίαρχο θέμα τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου υποψήφιου Δημάρχου Πάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στη συνάντηση, που ήταν η πρώτη ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών, παραβρέθηκαν περίπου 25 άτομα. Πήραν μέρος οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που είχαν βάλει υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές και δεν είχαν εκλεγεί.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και ο τρόπος εκλογής του νέου υποψήφιου Δημάρχου της παράταξης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές αφού για τη θέση αυτή έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Βλαχογιάννης όσο και ο αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Μάρκος Κωβαίος.

Σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας έπειτα από πολλές προτάσεις που ακούστηκαν αποφασίστηκε η εκλογή του νέου υποψηφίου Δημάρχου να γίνει με τις εξής διαδικασίες:

Η εκλογή του νέου υποψηφίου Δημάρχου να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του Αρχιλόχου ή κάπου αλλού.
Οι δυο, -προς το παρόν- υποψήφιοι Δήμαρχοι Χρήστος Βλαχογιάννης και Μάρκος Κωβαίος να πάρουν το λόγο και στη συνέχεια οι παρόντες στη συγκέντρωση να ψηφίσουν σε κάλπη και ονομαστικά, σύμφωνα με την διαδικασία, για την εκλογή του νέου υποψηφίου Δημάρχου.

Η είσοδος στην συνάντηση για την εκλογή νέου υποψηφίου Δημάρχου θα είναι ελεύθερη.

Σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας δικαίωμα ψήφου για την εκλογή του νέου υποψήφιου Δημάρχου θα έχουν:

Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι

Όσοι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι είχαν βάλει υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές και δεν εκλέχθηκαν

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

Το θέμα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου υποψηφίου Δημάρχου της παράταξης θα το συντονίσει τετραμελής επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους:

1. Λουΐζο Κοντό δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου

2. Αποστόλη Παντελαίο πρόεδρο τοπικής Κοινότητας Λευκών

3. Γιάννη Κουζούμη πολιτικό μηχανικό

4. Μαρία Χανιώτη Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρο τουριστικής επιτροπής

Η δημοτική παράταξη συμφώνησε να παραμείνει ενωμένη, αλλά δεν αποκλείονται σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας να υπάρξουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos