×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Έρχεται «σεισμός» στο πολιτικό σκηνικό της Πάρου!

13 Φεβρουαρίου 2014 03:01

Μετά από την πρώτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας της 22ας Ιανουαρίου, όταν τότε έγκυρα

και έγκαιρα σας ενημερώσαμε για τα αποτελέσματα της πρώτης συνάντησης της πλειοψηφούσας Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Πάρου, ήρθε και η δεύτερη επιβεβαίωση του δημοσιεύματός μας της 7ης Φεβρουαρίου.
Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Φεβρουαρίου αναφέραμε σε δημοσίευμά μας ότι αναμένονται νέες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Πάρου και επιβεβαιωθήκαμε απόλυτα για δεύτερη συνεχή φορά με την παραίτηση του κ. Μ. Κωβαίου.

Για να έρθουμε όμως στο σήμερα και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας, αναμένονται νέες ανατροπές στο πολιτικό τοπίο της Πάρου οι οποίες και δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Μεταβολές που θα αλλάξουν άρδην το χώρο των πολιτικών τεκταινομένων στο νησί της Πάρου.

Δημοτικές Εκλογές και Δημοψήφισμα σε Πάρο και Αντίπαρο

Όποιες όμως κι αν είναι οι εξελίξεις ενόψει των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών, βασική προϋπόθεση άσκησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και υποχρεώσεων των πολιτών είναι πρωταρχικά η υγεία.

Πέρα και πάνω από παραταξιακούς ή κομματικούς διαχωρισμούς, το αγαθό της υγείας πρέπει να ενώνει τους πάντες ανεξαιρέτως, καθώς αποτελεί αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα και αναγκαία προϋπόθεση  ζωής για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

Η συμμετοχή στο Δημοψήφισμα αυτό, το πρώτο που διεξάγεται στην Ελλάδα σε τοπικό επίπεδο, προσλαμβάνει και ιστορική σημασία.
Οι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου που θα συμμετάσχουν στο Δημοψήφισμα της 16ης Φεβρουαρίου για την Υγεία συμμετέχουν, πέραν της ουσίας του για Δωρεάν- Δημόσια Υγεία, σε μια ιστορική για την Ελλάδα πρώτη δημοψηφική διαδικασία που ίσως αποτελέσει στο μέλλον προηγούμενο για δημοψηφίσματα σε τοπικές κοινωνίες στην ελληνική επικράτεια ή στην Ελλάδα γενικότερα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos