×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Κλίμα έντασης και αντεγκλήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου (Βίντεο)

19 Φεβρουαρίου 2014 00:53

Μέσα σε κλίμα έντασης αναβλήθηκε η συζήτηση του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.

Πιο συγκεκριμένα το θέμα αφορούσε την Απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου σε συνέχεια της 346/2013 και αιτήματος της ομάδας υποστήριξης END Πάρου για "Εξουσιοδότηση Δημάρχου για αναζήτηση επενδυτών και εξασφάλιση κεφαλαίων για την χρηματοδότηση έργων, με σκοπό την έναρξη αναπτυξιακής προοπτικής για το Δήμο, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την έξοδο από την οικονομική κρίση".
Όλα ξεκίνησαν όταν αρχικά ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ροκονίδας έθεσε ζήτημα επί της διαδικασίας συζήτησης του παραπάνω θέματος ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν παρόμοιες τοποθετήσεις και άλλων δημοτικών συμβούλων.
Τελικά κατόπιν ψηφοφορίας αποφασίσθηκε η μη συζήτηση του θέματος με αποτέλεσμα τη δυσαρέσκεια ομάδας πολιτών που είχαν προσέλθει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση.

Δείτε σε βίντεο το τι ειπώθηκε επί του θέματος στη συνεδρίαση του  Δημοτικού  Συμβούλιου Πάρου πατώντας εδώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos