×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Ο Ν. Σαρρής επικεφαλής της ΚΕΠ-ΟΣΑ

23 Φεβρουαρίου 2014 14:37

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου

"Αρχίλοχος" η προγραμματισμένη ανοιχτή Συνέλευση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών (Οικολογία - Συμμετοχή Αλληλεγγύη).

Στη Συνέλευση αυτή συζητήθηκαν οι προτάσεις των Ομάδων Εργασίας  που είχαν συσταθεί κατά την Συνέλευση της 19ης Ιανουαρίου.
Αρχικά οι εκπρόσωποι των Ομάδων Εργασίας πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν με προτάσεις στις θεματικές ενότητες του περιβάλλοντος, του πρωτογενούς τομέα, του πολιτισμού, του τουρισμού και της άμεσης δημοκρατίας αλλά και σε θέματα της νεολαίας ενώ έγινε αναφορά και σε τοπικά προβλήματα του νησιού.

Κατόπιν, διεξήχθη εκτενής συζήτηση σχετικά με τη διαδικασία που θα ακολουθείτο για την ανάδειξη του επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιου Δημάρχου στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, αποφασίστηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία μια ανοιχτή διαδικασία ανάδειξης του επικεφαλής της Κίνησης.
Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής της Κίνησης, οι κ. Γεώργιος Καβάλης και Νίκος Σαρρής, οι οποίοι ανέπτυξαν διαδοχικά τις θέσεις και απόψεις τους και κατόπιν  απάντησαν σε ερωτήσεις που υποβλήθηκαν από τους συμμετέχοντες στη Συνέλευση.

Ακολούθησε ανοιχτή δια ανατάσεως της χειρός ψηφοφορία και ο κ. Νίκος Σαρρής εξελέγη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Κίνησης Ενεργών Πολιτών - Ο.Σ.Α. και υποψήφιος Δήμαρχος.
Ο κ.Νίκος Σαρρής εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 20 του κ. Γεωργίου Καβάλη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos