Τουριστική Επιτροπή Δήμου Πάρου σε Συντονιστικό για την Υγεία : Να χαμηλώσουν οι τόνοι ενόψει της τουριστικής σεζόν (Βίντεο)

05 Μαρτίου 2014 02:25

Τουριστική Επιτροπή Δήμου Πάρου:

Σεβόμαστε το αποτέλεσμα και τη βούληση των 5,500 πολιτών  που συμμετείχαν στο Δημοψήφισμα και εν συνεχεία στην κινητοποίηση αλλά  από εδώ και πέρα να πέσουν οι τόνοι και να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις σε άλλο επίπεδο.

Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής  - Μαρία Χανιώτη: Το υγειονομικό αεροσκάφος σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να πετάξει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Πρόεδρος Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου – Αποστόλης Αλιπράντης:

- Δεν συμμετέχουμε στο συντονιστικό, συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις.

- Απειληθήκαν ιδιοκτήτες καταστημάτων

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου συζητήθηκε την Τρίτη 4 Μαρτίου, εκτός ημερησίας διάταξης, ο απόηχος της κινητοποίησης και αν και κατά πόσο ζημιώθηκε η τουριστική εικόνα του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα επί του το θέματος  τοποθετήθηκε  ο κ. Ευθύμιος Κυδωνιεύς τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Παροικίας ο οποίος αφού  συνεχάρη τον Παριανό λαό για τις κινητοποιήσεις, αναφέρθηκε και στην αρνητική εικόνα που προκλήθηκε για το νησί της Πάρου από λανθασμένους χειρισμούς,  όπως συγκεκριμένα ειπώθηκε.
Στη συνάντηση της Τρίτης 4 Μαρτίου παρευρέθηκε και το μέλος του συντονιστικού για την Υγεία ο κ. Κώστας Αργουζής καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κώστας Μπιζάς οι οποίοι τοποθετήθηκαν με τη σειρά τους επί του θέματος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιτροπής μόνο στο parianostypos.gr

Πατήστε εδώ για τα βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos