×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος: Πρωτοβουλία είκοσι ενός πολιτών για συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές

06 Μαρτίου 2014 02:30

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 8 το βράδυ έλαβε χώρα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πάρου συνάντηση – πρωτοβουλία είκοσι ενός πολιτών της Πάρου με αντικείμενο

 την συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Στη συνάντηση αυτή είχαν κληθεί να συμμετάσχουν επικεφαλής  - υποψήφιοι Δήμαρχοι καθώς και όσοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να συγκροτήσουν και να ηγηθούν δημοτικών συνδυασμών.
Σκοπός της συνάντησης και σύμφωνα με το κείμενο πού έδωσαν στη δημοσιότητα οι είκοσι ένα υπογράφοντες, είναι η ενότητα ή συμπόρευση όλων των αυτοδιοικητικών δυνάμεων του νησιού.
Στη συνάντηση αυτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, ο κ. Μάρκος Κωβαίος, ο κ. Θανάσης Μαρινόπουλος ως εκπρόσωπος του συνδυασμού Πάρος ΑΞΙΑ, και οι κύριοι Μανώλης Ισιγώνης, Ανδρέας Σάμιος και Γιώργος Καβάλης ως εκπρόσωποι της ΚΕΠΟΣΑ.
Η συνάντηση διήρκησε λίγο παραπάνω από δύο ώρες κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν και ακούστηκαν ποικίλες απόψεις .
Τελικά συμφωνήθηκε να γίνει εκ νέου μία συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Το πλήρες κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα έχεις ως εξής:

Πάρος

5 Μαρτίου 2014

Ο σκοπός αυτής της συνάντησης , για την όποια σας ευχαριστούμε για την συμμέτοχη σας, είναι για το ανησυχητικό φαινόμενο της πολυδιάσπασης των δυνάμεων του τόπου μας που ενδιαφέρονται για τις εκλογές στον Δήμο μας .

Πιστεύουμε από επαφές που έχουμε κάνει με πάρα πολύ κόσμο , ότι αυτός ο κόσμος θέλει ενότητα δυνάμεων, είναι αρνητικός στα πολλά ψηφοδέλτια , θέλει ενότητα και ένα δημοτικό συμβούλιο από ανθρώπους που θα τρέξουν και θα υλοποιήσουν τα προγράμματα του δήμου μας . Τα 5 ή 6 ψηφοδέλτια με τα προβλήματα που έχει η Πάρος αποτελεί πολυτέλεια .

Τα προβλήματα είναι πολλά και τεράστια και απαιτούν δυνατό δημοτικό συμβούλιο και ας είμαστε ρεαλιστές καμία παράταξη από αυτές που ακούγονται δεν μπορεί να συγκροτήσει δυνατό  και ποιοτικό  ψηφοδέλτιο.

Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από της εκλογές του Μαΐου θα είναι πενταετής πρέπει να προσέξουμε και να δείξουμε ευθύνη για την Πάρο , με την  οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας στο χειρότερο σημείο.

Εμείς η ομάδα αυτής της πρωτοβουλίας σας καλούμε να ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΤΕ  της προσωπικές σας φιλοδοξίες και αντιθέσεις και να καθίσετε να δουλέψετε την ιδέα που πιστεύουμε ότι θα δώσει στον Δήμο μας νέες προοπτικές.

Πρόσφατο είναι το παράδειγμα της συσπείρωσης των Παριανών από της συγκεντρώσεις  στο λιμάνι και του δημοψηφίσματος για την υγεία .

Ζητάμε από εσάς τους επικεφαλής ενότητα και σοβαρότητα, τα προβλήματα είναι κοινά διεκδικούνται με ομοψυχία και τόλμη .

ΤΟΛΜΗΣΤΕ

Αλεξόπουλος Ηλίας
Αλιπράντης Ιωάννης
Γιουρτζίδης Χαρίλαος
Γράβαρης Κωνσταντίνος
Κεμπάμπης Παναγιώτης
Κουτσονικολή Μαρία
Κρητικός Θεόδωρος
Κρητικός Νικόλαος
Μοστράτος Νικόλαος
Μπαρμπαρής Χαράλαμπος
Μπατσούρης Χρήστος
Μπιζάς Κώστας
Νίκας Χρήστος
Παντελαίος Ιωάννης
Πετρόπουλος Βαζαίος
Πετρόπουλος Δημήτρης
Σάμιος Θανάσης
Σιφναίος Δημήτρης
Σκορδούλης θανάσης
Τριπολιτσιώτης Σταύρος
Τριπολιτσιώτης Γεώργιος


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos