Πάρος – Νάουσα: Ξεκίνημα συναντήσεων με πολίτες και για την ΚΕΠ-ΟΣΑ – Παρουσίαση υποψηφίων (Φωτό + Βίντεο)

16 Μαρτίου 2014 18:55

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 16 Μαρτίου σε γνωστό καφέ – ζαχαροπλαστείο της Νάουσας συνάντηση – συζήτηση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών (Οικολογία – Συμμετοχή – Αλληλεγγύη) με πολίτες.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νίκος Σαρρής, ανέπτυξε και παρουσίασε τις αρχές και θέσεις της Κίνησης ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πολιτών.

Τοποθετήθηκαν και ανέπτυξαν επίσης τις θέσεις τους αρκετά μέλη της Κίνησης αναφερόμενοι κυρίως σε τοπικά προβλήματα της Νάουσας αλλά και σε ευρύτερα ζητήματα που αφορούν στο νησί της Πάρου και στο μέλλον του.

Τέλος, το psts.gr φέρνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων που προέρχονται από την Κοινότητα της Νάουσας και θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της ΚΕΠ-ΟΣΑ.

Τα ονόματα μπορείτε να τα ακούσετε από τον επικεφαλής της Κίνησης και υποψήφιο Δήμαρχο Πάρου κ. Νίκο Σαρρή, μετά από σχετική ερώτηση που του απευθύναμε στο βίντεο από τη συνάντηση.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos