×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Και στις εκλογές έτσι συνεχίζουμε...

12 Απριλίου 2014 16:26

Το parianostypos.gr δεν χρειάζεται πλέον διαπιστευτήρια ενημερωτικής αμεροληψίας, γιατί έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού ως το μόνο ανεξάρτητο, αδέσμευτο, ακομμάτιστο και ελεύθερο μέσο ενημέρωσης της Πάρου.

Έμπρακτα πολυφωνικό έχει αποδείξει ότι φιλοξενεί όλες τις φωνές και τις απόψεις χωρίς να παρεμβαίνει, να λογοκρίνει ή να διαστρεβλώνει με υποκειμενικές ερμηνείες την έκφρασή τους. Είναι όμως πολυφωνικό μέσο γιατί μπορεί να είναι τέτοιο καθώς δεν εξαρτάται από συμφέροντα κανενός είδους.

Απόδειξη είναι ο αταλάντευτος απόλυτος σεβασμός του προς στην είδηση χωρίς υποκειμενικούς παραπολιτικούς κιτρινισμούς και διογκωμένες παραπλανητικές ερμηνείες.  Αυτός ο σεβασμός είναι η αρχή της υπεύθυνης και έγκυρης δημοσιογραφικής ενημέρωσης. Αυτή είναι και η αρχή λειτουργίας του parianostypos.gr.

Έτσι ξεκινήσαμε, έτσι πορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και έτσι θα συνεχίσουμε.

Μπορούμε να είμαστε αμερόληπτοι γιατί η φωνή μας δεν υπαγορεύεται από συναλλαγές με σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι γιατί οι ειδήσεις μας σταματούν αυστηρά εκεί που αρχίζει η ανεύθυνη προπαγάνδα του καιροσκοπισμού και της αήθειας.

Θα πορευτούμε πιστοί στις αρχές μας και στις επικείμενες εκλογές, όπως άλλωστε πράξαμε  και σ΄όλες τις προηγούμενες.
Με συνέπεια, ήθος και έγκαιρη πληροφόρηση για τα  τεκταινόμενα.

Μακριά από εξαρτήσεις και κακεντρεχείς λασπολογίες, θα παραμείνουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να υπηρετούμε τον παλμό των γεγονότων φιλοξενώντας κάθε διαφορετική φωνή προς όφελος της πληρέστερης και ευρύτερης ενημερωτικής προσφοράς.

Έτσι μας γνωρίσατε, έτσι μας καταξιώσατε κι έτσι θα παραμείνουμε. Δεν χωρά στη λειτουργία μας κανένας συμβιβασμός, γιατί η φωνή μας ποτέ δεν έγινε, και ούτε θα γίνει, φερέφωνο σκοτεινών, υπόγειων και δολερών φωνών τρίτων...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos