Χρήστος Χριστόφορος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Δημοτικό Συνδυασμό "Πάρος Τώρα στην Πράξη"

17 Απριλίου 2014 21:55

Γεννήθηκα στα Μάρμαρα Πάρου το 1981

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ελλάδας, με το εξ' αποστάσεως σύστημα. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Χρηματοοικονομική Λογιστική και αποφοιτώντας απέκτησα άδεια Οικονομολόγου και Λογιστή Φοροτεχνικού.

Εργάζομαι ως Λογιστής Φοροτεχνικός στο γραφείο του Γιάννη Παντελαίου και ασκώ το επάγγελμα μου και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Μιλάω άριστα Αγγλικά (Proficiency και άδεια διδασκαλίας) και έχω πιστοποιήσεις για την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων software.

Πιστεύω ότι η σκληρή δουλειά είναι το μέσο για την επίτευξη των στόχων μου και έχω εργαστεί σε διάφορους τομείς της οικονομίας μεταξύ αυτών ως ψαράς με τον πατέρα μου Σταύρο, και επί σειρά ετών πωλητής στο κατάστημα χρωμάτων του Αναστασίου Τζιώτη στα Μάρμαρα και στο κατάστημα των Αδελφών Α. Γκίκα στην Παροικία.

Πάντα όμως ήθελα να εργαστώ ως λογιστής πράγμα που κατάφερα μετά από σκληρή προσπάθεια, ισχυρή θέληση και την στήριξη της αγαπημένης μου οικογένειας.

Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Χανιώτη (εργαζόμενη στην Τράπεζα Πειραιώς πρώην Αγροτική Τράπεζα) και έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos