Μάρκος Κωβαίος: Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πορεία μας…

30 Απριλίου 2014 15:50

Μετά τη δημοσίευση του ψηφοδελτίου του Δημοτικού Συνδυασμού μας "Πάρος Τώρα στην Πράξη" με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μ. Κωβαίο, γίναμε αποδέκτες θετικότατων

 μηνυμάτων από την παριανή κοινωνία γεννώντας τη μεγάλη προσδοκία της ελπίδας για μια νέα, δυναμική πορεία της Πάρου με τη νίκη μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να ανταποκριθούμε στην ελπίδα που γεννήσαμε και ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους, φίλους και αντιπάλους, οι οποίοι τροφοδοτούν τον αγώνα μας για μια καλύτερη Πάρο.

Δεν ασχολούμαστε διόλου και δεν απαντάμε σε οποιαδήποτε σχόλια τα οποία ανέκυψαν μετά τη δημοσίευση του ψηφοδελτίου μας. Αυτή είναι η διαφορετικότητά μας. Αυτό είναι το νέο στοιχείο που κομίζουμε στο δημόσιο βίο του τόπου μας.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας, σταθεροί στις αρχές μας και πιστοί στο όραμά μας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο για την Πάρο, για όλους του παριανούς.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πορεία μας μέσα σε πνεύμα συναίνεσης χωρίς να διαχωρίζουμε τους καλοπροαίρετους από τους κακοπροαίρετους και μέσα σε αυτό το πνεύμα θα εξακολουθήσουμε να λειτουργούμε και στο μέλλον ως δημοτική αρχή της Πάρου.

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τη στήριξή σας και σας γνωστοποιούμε ότι από σήμερα ξεκινά η επικοινωνία του Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" με τους φορείς του νησιού.

"Πάρος Τώρα στην Πράξη"
Υποψήφιος Δήμαρχος
Μάρκος Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos