×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνάντηση Δημοτικού Συνδυασμού «Πάρος Τώρα στην Πράξη» με Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου

02 Μαϊος 2014 15:21

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου, έλαβε απόφαση για τη διεξαγωγή διαδοχικών συναντήσεων με τους υποψηφίους επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών και εξέδωσε Δελτίου Τύπου της απόφασής του αυτής.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μάρκο Κωβαίο συμφωνεί στο να συμμετάσχει σε μια συνάντηση με τους εμπόρους – επαγγελματίες της Πάρου καθώς τιμά και στηρίζει τον εμποροεπαγγελματικό κλάδο ως βασικό μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» έχει εξάλλου αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του στον εμπορικό – επιχειρηματικό κόσμο της Πάρου καθώς στο πρόγραμμά του έχει συμπεριλάβει και επεξεργαστεί προτάσεις και λύσεις σε ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

Aποφασίζει όμως να μην λάβει μέρος στη συγκεκριμένη συνάντηση διότι δεν συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ετέθησαν και οι οποίοι περιήλθαν εκ των υστέρων εις γνώση του Δημοτικού Συνδυασμού και του επικεφαλής και υποψήφιου Δημάρχου κ. Κωβαίου.

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Πάρος Τώρα στην Πράξη» και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μ. Κωβαίος παραμένουν ανοιχτοί για τον καθορισμό μιας συνάντησης με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο κατόπιν κοινής συμφωνίας σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της.

Πάρος Τώρα την Πράξη
Δελτίο Τύπου 02-05-14

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos